De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

NAME : Ramesar Monique COHORT 3 YR 1

Verwante presentaties


Presentatie over: "NAME : Ramesar Monique COHORT 3 YR 1"— Transcript van de presentatie:

1 NAME : Ramesar Monique COHORT 3 YR 1
Niet gemotiveerde studenten. NAME : Ramesar Monique COHORT 3 YR 1

2 REASONS for the choice Het blijkt dat de meeste jongeren de verkeerde pad opgaan.Bijvoorbeeld criminaliteit of drugs gebruik.

3 5 Why’s Waarom zijn de studenten niet gemotiveerd?
Waarom hebben de studenten geen zin om les te volgen? Waarom zijn de lessen saai? Waarom is het lesprogramma niet goed gevarieerd? Waarom werken de docenten volgens het standaard curriculum?

4

5 Hard werken voor weinig geld
crimineel Slechte toekomst stress Niet gemotiveerde studenten verkeerde studie keuze slechte huissituatie geen complimenten Geen geld Geen materiaal slechte vrienden luiheid

6 Six word dissection Wie zijn de niet gemotiveerde studenten?
Wat doen ze wanneer ze niet gemotiveerd zijn? Waar komen de niet gemotiveerde studenten terecht? Wanneer spreken we van “niet gemotiveerde studenten”? Waarom zijn de studenten niet gemotiveerd? Hoe kunnen wij ze motiveren?

7 Solution: Lesprogramma gevarieerd houden
Measurable Impacts people Feasible Reach scope Actionable Reasonable time Measurable: SGT IMEAO nieuw structuur 3ͤ en 4ͤ klassen hebben samen ongeveer 100 studenten. Impacts people: ze leren op een moderne wijze door filmpjes te bekijken, hierdoor trek je dan meer aandacht van een student. Feasible: het is uitvoerbaar, er zijn 2 lokalen beschikbaar met computers, internet en een beamer. De gespecificeerde vak docenten gaan de studenten begeleiden ook met behulp van de ICT docent. Reach scope: er wordt gefocust op de 3ͤ en de 4ͤ klas studenten van het IMEAO nieuw structuur. Actionable: Allereerst moet er samen met de directeur een vergadering gehouden worden met de docenten die les geven aan die 2 klassen . Uitleg geven over het lesprogramma. Dat het gevarieerd moet worden. Vb. Door filmpjes via youtube te bekijken, quizzen uit te voeren etc. Schema in elkaar zetten dat de studenten tenminste 1 keer per maand per vak les kunnen volgen in het ICT lokaal. Reasonable time: dit kan binnen 2 maandenn realistisch zijn als de vergadering wordt gehouden en de docenten ook hun aandacht en tijd besteden aan het lesprogramma Les volgen wordt dan niet meer saai.

8

9


Download ppt "NAME : Ramesar Monique COHORT 3 YR 1"

Verwante presentaties


Ads door Google