De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Praktijktoets bereidingstechnieken

Verwante presentaties


Presentatie over: "Praktijktoets bereidingstechnieken"— Transcript van de presentatie:

1 Praktijktoets bereidingstechnieken
Klas MZ1B Maandag 20 november 2017

2 Hoe gaat de praktijktoets in zijn werk?
Elk lesuur (50 minuten) zijn er +/- 8 studenten aan de beurt. Uitvoeren van de toets in groepen van 4 studenten. Elke student trekt een bereidingstechniek, die hij/zij gaat uitvoeren. Elk groepslid komt aan de beurt, en doet zijn techniek voor. Elke demonstratie duurt ongeveer 10 minuten. Te laat? Dan kun je niet meer mee doen aan de praktijktoets. Elke student wordt beoordeeld aan de hand van het beoordelingsformulier.

3 Waar word op beoordeeld?
Persoonlijke hygiëne Materialen compleet Hygiëne in de keuken Eenvoudige uitleg van de techniek Uitvoering van de techniek

4 De Bereidingstechnieken
Braden Koken Roerbakken Binden met Gelatine Julienne snijden Brunoise snijden Roux maken Paneren Bakken

5 Lesuur 1 praktijktoets (50 minuten) 8.30 uur – 9.20 uur
* Grietje * Johanna 1. Hakari 5. Rixt 2. Maayke 6. Lisanne 3. Marrit 7. Marije 4. Yessica 8. Rian

6 Lesuur 2 praktijktoets (50 minuten) 9.20 uur – 10.10 uur
* Grietje * Johanna 1. Renee 5. Rachella 2. Anna 6. Jitske 3. Grianne 7. Tjitske 4. Tracey 8. Anne-Riemke

7 Lesuur 3 praktijktoets (60 minuten) 10.25 uur – 11.15 uur
* Grietje * Johanna 1. Froukje Patrick 2. Myrthe Wietse 3. Mark Janna 4. Imke Marten 5. Iris


Download ppt "Praktijktoets bereidingstechnieken"

Verwante presentaties


Ads door Google