De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Regenwolk In het verhaal van vandaag gaat het over twee huizen. Het lijkt erop of dat ze allebei stevig staan, maar dan komen er dikke wolken aan met.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Regenwolk In het verhaal van vandaag gaat het over twee huizen. Het lijkt erop of dat ze allebei stevig staan, maar dan komen er dikke wolken aan met."— Transcript van de presentatie:

1 Regenwolk In het verhaal van vandaag gaat het over twee huizen. Het lijkt erop of dat ze allebei stevig staan, maar dan komen er dikke wolken aan met heel veel regen… Waar komen wolken vandaan? Stel je voor dat wolken van scheerschuim zouden zijn Het proefje: 1. Doe water in een glas. 2. Spuit er een dikke laag scheerschuim op. 3. Doe een paar druppeltjes blauw vloeistof op de wolk van scheerschuim Even wachten… Wat gebeurt er dan? Vraag om door te praten: Heb jij wel eens een echte storm meegemaakt? Wat betekent het als we zeggen ‘we maken stormen mee in ons leven’?


Download ppt "Regenwolk In het verhaal van vandaag gaat het over twee huizen. Het lijkt erop of dat ze allebei stevig staan, maar dan komen er dikke wolken aan met."

Verwante presentaties


Ads door Google