De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vliegtuigwedstrijd Johannes 3:8 "Jezus zei: 'Denk aan de wind: die waait waarheen hij wil. Je hoort hem, maar je weet niet waar hij vandaan komt en waar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vliegtuigwedstrijd Johannes 3:8 "Jezus zei: 'Denk aan de wind: die waait waarheen hij wil. Je hoort hem, maar je weet niet waar hij vandaan komt en waar."— Transcript van de presentatie:

1 Vliegtuigwedstrijd Johannes 3:8 "Jezus zei: 'Denk aan de wind: die waait waarheen hij wil. Je hoort hem, maar je weet niet waar hij vandaan komt en waar hij naartoe gaat. Zo is het ook met de Geest: je weet niet waar hij vandaan komt en hoe hij werkt. Want hij hoort bij de hemelse wereld. En iedereen die door de Geest geboren wordt, hoort ook bij de hemelse wereld." Opdracht: Vorm teams van twee personen. Vouw samen een stevig papieren vliegtuig En dan gooien maar! We gaan allemaal bij de startlijn staan en gooien het vliegtuig de zaal in. Wie gooit het verst? Zoals de vliegtuigjes door de zaal of kerk zweven, zo wil de Heilige Geest ook bewegen en beweging geven.


Download ppt "Vliegtuigwedstrijd Johannes 3:8 "Jezus zei: 'Denk aan de wind: die waait waarheen hij wil. Je hoort hem, maar je weet niet waar hij vandaan komt en waar."

Verwante presentaties


Ads door Google