De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1. MaxZorg 2. Fysio- en FitnessCentrum Heesch 3. De Rotonde

Verwante presentaties


Presentatie over: "1. MaxZorg 2. Fysio- en FitnessCentrum Heesch 3. De Rotonde"— Transcript van de presentatie:

1 1. MaxZorg 2. Fysio- en FitnessCentrum Heesch 3. De Rotonde
Bedrijvenbezoek 1. MaxZorg 2. Fysio- en FitnessCentrum Heesch 3. De Rotonde

2 Het leukste bedrijf dat ik erbij vond zitten was MaxZorg
Het leukste bedrijf dat ik erbij vond zitten was MaxZorg. MaxZorg verleend zorg aan oudere en dementerende mensen. Er zit ook een stoeterij naast. Dat is de zorgboerderij. Daar kunnen dementerende mensen of mensen met een verstandelijke beperking de dieren verzorgen. Daardoor worden ze rustiger en hebben ze minder stress. Ook heeft MaxZorg een MaxHuis, daar kunnen oudere mensen 24 uur per dag onder toezicht leven, dat zijn bijvoorbeeld mensen met dementie. In het MaxHuis leven ongeveer 8 tot 12 mensen. Ik heb gezien dat er iemand aan het paardrijden was en dat er dieren verzorgd werden.

3 Bij Fysio- en FitnessCentrum Heesch helpen ze je met fitnessen
Bij Fysio- en FitnessCentrum Heesch helpen ze je met fitnessen. Ook helpen ze met fysio. Ik heb gezien dat er mensen aan het sporten waren en ze hebben uitgelegd hoe je botten kan kraken. We mochten allemaal even sporten om de fitness spullen uit te testen.

4 De rotonde De Rotonde is een arbeidstraining centrum. De rotonde is voor mensen met een bijstandsuitkering. Je word daar geholpen met het vinden van een goede baan. We hebben in de fabriek gekeken waar mensen aan het werk waren.

5 feedback. Ze vonden het een duidelijke diavoorstelling, maar iets meer de lezer betrekken bij de diavoorstelling en iets meer aankijken.


Download ppt "1. MaxZorg 2. Fysio- en FitnessCentrum Heesch 3. De Rotonde"

Verwante presentaties


Ads door Google