De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

30 seconds Begrippen tester.

Verwante presentaties


Presentatie over: "30 seconds Begrippen tester."— Transcript van de presentatie:

1 30 seconds Begrippen tester

2 Beschrijvers en Benoemers
We maken twee teams. In elk team worden spelers beschrijvers en benoemers genoemd. Er komt uit 1 team: 1 benoemer naar voren. Deze krijgt een woord te zien. Uit eigen team moeten de overige het woord benoemen. Alle spelers moeten wisselen in beschrijver en benoemer.

3 Wat mogen Beschrijvers NIET?
Beschrijvers mogen nooit de namen of woorden op het kaartje zelf gebruiken.  Beschrijvers mogen nooit namen die afgeleid zijn van de naam op het kaartje gebruiken. Beschrijvers mogen nooit ''klinkt als'' of ''rijmt op''  tactiek gebruiken. Beschrijvers mogen nooit naar letters van het alfabet verwijzen. Beschrijvers mogen nooit iets aanwijzen.

4 Wat mogen Beschrijvers WEL?
De naam of het woord op wat voor  wijze dan ook beschrijven, zingen neurieën of gebaren. De lidwoorden (en, de, het , and, the) die in sommige van de woorden/namen voorkomen gebruiken. Wanneer de beschrijver niet weet wie of wat de naam of het woord op het kaartje voorstelt, mag hij andere namen en woorden gebruiken om de naam op het kaartje te illustreren. Bijvoorbeeld : De naam op het kaartje is Lance Armstrong. De beschrijver mag dan zeggen zijn achternaam is dezelfde als die van Neil de eerste man op de maan. 


Download ppt "30 seconds Begrippen tester."

Verwante presentaties


Ads door Google