De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

HomCom 29/02/2016.

Verwante presentaties


Presentatie over: "HomCom 29/02/2016."— Transcript van de presentatie:

1 HomCom 29/02/2016

2 Smartphone Datagebruik van je smartphone Meer dan je denkt
In de gaten houden met een app genaamd OPERA MAX Gratis in play-store app-vreet-aan-je-data-abonnement-/

3 Picasa Google trekt stekker uit Picasa
-trekt-stekker-uit-picasa/ Google Foto’s krijgt de volle aandacht Vooral gericht op mobiele apparaten

4 Ook voor je fiets ! Met dit slimme fietsslot heb je geen sleutel meer nodig 'Linka' gaat op slot met app De Linka is een fietsslot dat via bluetooth kan herkennen of je in de buurt bent. Loop je naar je fiets toe, dan opent het slot automatisch.

5 Revolutie in 3D-printen
Mattel brengt speelgoedprinter uit printen-mattel-brengt-speelgoedprinter-uit/ De Mattel Thingmaker wordt in de herfst van verwacht in Amerika aan een winkelprijs van 299 dollar. Dat is haarscherp voor een 3D-printer, maar nog interessanter is dat het de leeftijdsrating van 13+ gaat krijgen volgens USA Today. Tijdens het printen gaat de deur op slot, en de gloeiendhete printkop verdwijnt na de opdracht in een beschermende huls zodat kinderen zich niet kunnen verbranden.

6 Revolutie in 3D-printen
We kennen Mattel van Barbie en van het Hooverboard

7 Nostalgie Haal eens een antiek computervirus binnen
De antieke virussen verdwenen naar de achtergrond, maar een selectie is sinds kort dus weer te ‘bewonderen’ in het Malware Museum, dat deel uitmaakt van het uitgebreide Internet Archive. Een bezoek is volstrekt ongevaarlijk !

8 Bankkaart phishing in opmars
Je wordt gevraagd je bankkaart (per post) op te sturen Je pincode vragen ze per Alles in uitstekend nederlands en schijnbaar correcte adressen en mails 1&titel=Internetfraude%20stabiel,%20bankkaart%20phishing%20i n%20opmars&category=nieuws

9 Google raadt locatie foto’s zonder geotags te bekijken
PlaNet reisde de wereld af door miljoenen foto’s te bekijken. Hierdoor kan de computer locaties aan foto’s linken met een onmenselijke precisie. Het programma, PlaNet genaamd, kan de locatie van een foto achterhalen door simpelweg naar details in de afbeelding te kijken. Getraind door het maar liefst 90 miljoen beelden met geotags te bekijken.

10 Paswoorden https://www.visualsteps.nl/logboek/
Uw persoonlijke internetadressen en wachtwoorden logboek Uitleg over maken en veilig bewaren van paswoorden

11 Paswoord managers Opslaan op computer :niet oke!
Programma op computer of op USB-stick Lastpass Keypass Sticky password Roboform Speciale USB-stick Identos ID50 In de cloud ?


Download ppt "HomCom 29/02/2016."

Verwante presentaties


Ads door Google