De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vlammetjes Handelingen 2:3 "De gelovigen zagen iets dat op vuur leek. Dat vuur verdeelde zich in vlammen, en op iedereen kwam een vlam neer. Zo kwam de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vlammetjes Handelingen 2:3 "De gelovigen zagen iets dat op vuur leek. Dat vuur verdeelde zich in vlammen, en op iedereen kwam een vlam neer. Zo kwam de."— Transcript van de presentatie:

1 Vlammetjes Handelingen 2:3 "De gelovigen zagen iets dat op vuur leek. Dat vuur verdeelde zich in vlammen, en op iedereen kwam een vlam neer. Zo kwam de Heilige Geest in alle gelovigen." Opdracht: Neem een strook papier en maak hier een hoofdband van. Maak een vlam van rood, oranje en geel papier. Plak de vlam op de hoofdband. Schrijf dan jouw naam mooi op je hoofdband. Nu mag je de hoofdband ophouden en kan iedereen zien hoe jij heet! Vragen om door te praten: Hoe zou het eruit gezien hebben toen de volgelingen van Jezus opeens vlammetjes boven hun hoofd hadden? En hoe zou dat voelen? Waarom zou de Geest van God vergeleken worden met vuur?


Download ppt "Vlammetjes Handelingen 2:3 "De gelovigen zagen iets dat op vuur leek. Dat vuur verdeelde zich in vlammen, en op iedereen kwam een vlam neer. Zo kwam de."

Verwante presentaties


Ads door Google