De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie bedrijf lob.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie bedrijf lob."— Transcript van de presentatie:

1 Presentatie bedrijf lob.
Door ela dogan uit mh2b

2 Rev’it motorkleding Revit motorkleding is ontworpen door de nederlander IvAN VOS. IN HET TOTAAL VERKOOPT DE ZAAK PRODUCTEN AAN 1250 WINKELS. IN AMERIKA ZITTEN 90 WINKELS DIE REV’IT MOTORKLEDING VERKOPEN. DOEL REV’IT : MENSEN INSPIREREN DOOR MOTOR TE GAAN RIJDEN. Rev’it is in 1995 opgericht met de ambitie om de perfecte motorkleding te ontwikkelen voor elke type motorrijder.

3 Ondernemen Ian vos werkte eerst bij een normaal bedrijfje dat ook motor kleding maakte maar meneer vos vond dat alles daar veel beter kon. Hij had zijn diploma al dus hij kon zo een bedrijf beginnen. Op den duur begon hij het niet meer leuk te vinden hij bedacht verbeteringen voor het bedrijf maar zijn meningen interesseerde niemand. Hij nam daarna ontslag en begon een eigen merk voor motorkleding, dit merk is erg succesvol geworden. Rev’it verkoopt nu zijn producten aan ong winkels en het bedrijf is bezig met een machine die uit test of de producten wel veilig zijn. Deze machine die Rev'it heeft ontworpen met een universiteit in Utrecht zal het eerste machine in de wereld zijn. Dit is dus een vorm van ondernemen.

4 Hoe richt je een winkel zoals rev’it op?
Je moet passie hebben Je moet goed kunnen samenwerken Je moet ook goed zelfstandig kunnen werken Je moet altijd positief zijn en altijd zoeken naar een oplossing Netjes en zorgvuldig zijn Je moet het willen!

5 hoe werkt het bedrijf rev’it?
Er zijn verschillende fase’s 1. ONTWERP 2. PRODUCT 3.INKOOP 4.VERKOOP Nodig voor een bedrijf 1. planning 2. fabriekant 3. vrvoerder * Communiceren leiden , communiceren ,creatief zijn, samenwerking(teamwork), planmatig werken.

6 Verschil mode kleding en motorkleding
Mode is niet zoals motorkleding maar toch doet rev’it er alles aan om een goede outfit te maken Mode veranderd elke dag, elke dag is er wel een andere trend in de mode maar bij motorkleding is dit anders. Motorkleding kan je altijd veiliger maken en betere producten maken waarbij de mensen helpen om veilig te rijden comfortabel maar ook dat je er goed uit ziet.

7 Stadsarchief oss In het stadsarchief hebben we het gehad over het verleden van oss oss is niet zo groot maar toch probeert de stad om mensen uit andere steden naar oss te trekken en het lukt ze meestal ook nog We hebben het over verschilende beroepen en btw gehad We hebben geleerd wat een ambtenaar en een burgemeester doet en wat er algemeen in

8 Derijks Derijks is een bedrijf dat zich vooral bezig houd met kantoor inrichting ze maken bijvoorbeeld meubels voor een kantoor, pennen , mappen van alles eigenlijk. We hebben besproken hoe het bedrijf derijks is ontstaan en wat het in de toekomst nog gaat worden Meneer derijks heeft zijn bedrijf overgenomen van zijn vader. Zijn vader had jaren geleden 2 bedrijven een boekenhandel en een bedrijf dat zich voral bezig hield met kantoorinrichting en supplies Toen besloot meneer de rijks om het boekenhandel bedrijf aan zijn dochter te verkopen en het andere bedrijf met kantoorinrichting aan zijn zoon te verkopen.

9 Eindee! Ik hoop dat jullie het een leerzame presentatie vonden en bedankt voor het luisteren en bedankt voor jullie aandacht!


Download ppt "Presentatie bedrijf lob."

Verwante presentaties


Ads door Google