De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uitgangspunten waterschappen Transitie en beheerfase fase

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uitgangspunten waterschappen Transitie en beheerfase fase"— Transcript van de presentatie:

1 Uitgangspunten waterschappen Transitie en beheerfase fase
. Wolfram Schmidt – Reest en Wieden Jeroen Overbeek - Noorderzijlvest

2 Uitgangspunten waterschappen Transitie fase
Volledig ontzorgen door SVB-BGT tenzij een andere regionale bronhouder de rol van het SVB-BGT overneemt. Combi met SVB en derde partij mogelijk Bestek BGT en aanbesteding zelf Ambitie IMGEO 2.0 Alleen de legger objecten Gereed uiterlijk medio 2015

3 Uitgangspunten waterschappen Transitie fase
Samenwerken met regionale bronhouders Gemeenschappelijke aanbesteding met gemeente/provincie Ingemeten legger objecten overnemen van gemeente tegen maximaal markt prijs. Zelf/ met ander schap opdracht verlenen opbouw BGT objecten Grens problematiek oplossen na eerste assemblage SVB

4 Uitgangspunten waterschappen Transitie fase
Duidelijk twee trajecten: Binnen kernen transitie Buiten gebied opnieuw opbouw, dat was de les uit de pilot Transitie vanaf een GBKN die aan de specifikaties voldoet. .

5 Uitgangspunten waterschappen Transitie fase
Waterschappen maken gezamenlijke afspraken Als er meerdere schappen in de gemeente liggen dan betekent dat er één bindende afspraak voor de waterschappen ligt.

6 Uitgangspunten waterschappen Transitie fase
Start met gesprekken met de gemeenten over: Samen werken? Hoe? Wanneer BGT gereed?

7 Uitgangspunten waterschappen Beheerfase
De objecten die gemuteerd zijn hebben we in beeld: Of het zijn veranderingen die het gevolg zijn van een project dat het waterschap zelf uitvoert Of het zijn veranderingen die het gevolg zijn van een project dat het waterschap samen met ander bronhouders uitvoert. Of het is een vergunningsplichtige verandering in opdracht van een ingeland/ andere overheid.

8 Uitgangspunten waterschappen Beheerfase
In alle gevallen hebben we de werkvoorraad in beeld. Of er zijn al IMGEO 2 revisie tekeningen. Of via het SVB laten we dan de mutaties in kaart brengen. Of met via een derde partij. We brengen in principe niet zelf de mutaies in op de kaart.


Download ppt "Uitgangspunten waterschappen Transitie en beheerfase fase"

Verwante presentaties


Ads door Google