Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Daarna verspreidde.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
sociale media: de nieuwe realiteit
Advertisements

Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Welke bronnen zitten in Academia? •Dagelijkse upload van Journaal en actualiteitenprogramma’s •Documentaires •Programma’s publieke omroepen •Historisch.
De Altijd meteen aan de slag
Klik 2x op om internet te openen.. Vul de website meldjeaan.antwerpen.be in en klik op.
Meer mogelijk met Kluwer Online Research Mei 2012.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Cursus Internet Leerstof (Alleen Zuidland). Uitleg over wat het is..
BELANGRIJK: √ Om de presentatie correct weer te geven, gelieve enkel gebruik te maken van muisklikken aub.!! √ Op verschillende dia’s ziet u “klik hier”
to print or not to print … Logo van uw onderneming WIJ DOEN MEE.
First! Quick demo tour.
Duidelijk schrijven voor iedereen
Informatica Universiteit AntwerpenRapporten 4.1 Informatica 1rste BAC Biologie Hoofdstuk 4 Rapporten.
ATLA Religion Database + ATLAS Bewaren van resultaten: mailen, printen, opslaan Klikken = verder gaan.
EndNote Titels opslaan in EndNote Verder = klikken.
Digitale Bibliotheek Eigen selectie van databases bewaren Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Opmaat Wetgeving Zoekresultaten bewaren (mailen, afdrukken, opslaan) Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
WEBBUILDING 07/03/2005 Saartje De Geyter.
Wegwijs in Belfirst.
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Verdeel nu de.
Starten met PHP Dynamischer bouwen. PHP is een een scripttaal waarmee de server pagina’s in elkaar kunt laten zetten. Het verschil met HTML: Een php pagina.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Catalogus van de UvA Zoekresultaten bewaren Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Business Source Premier (BSP) Bewaren van resultaten: mailen, printen, opslaan Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Repressief Zakboekje VRU 2012
Philosopher’s Index Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Klik met muis = verder gaan.
Philosopher’s Index Resultaten bewaren (mail, print, opslaan) Klik met muis = verder gaan.
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Dan verspreidt.
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Leidy Bolhuis Communicatie en Marketing Gebruikers, Rekeningen en Passen.
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
1 PFS Lees 06: Maak een professionele afdruk inclusief: -De juiste afmetingen van het veld. -Een opbrengst kaart -De veld data.
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Verdeel dan nu.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Opmaat Jurisprudentie (Rechtspraak.nl) Zoekresultaten bewaren (mailen, afdrukken, opslaan) Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Online aangifte doen Deel 2: Het aangifteprogramma.
EconLit Bewaren van resultaten: mailen, printen, opslaan Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!
Kerstkaartje Picmonkey.com. Stap 1: Ga naar picmonkey.com Klik op: EDIT.
Academic Search Premier Bewaren van resultaten: mailen, printen, opslaan Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
ERIC Bewaren van resultaten: mailen, printen en exporteren Universiteitsbibliotheek.
Bestand in een map opslaan. Stap 1 Waar klik ik?
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
1 2 de Deel Cursus voor een eco-performant gebruik van uw PC.
Wat is een backup? Een back-up is een reservekopie van gegevens die zich op een gegevensdrager (bv. de harde schijf) bevinden.
-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf.
Deel 4 Navigeren in opslaan menu’s Volgende = → toets.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Windows Update herstellen
Gegevens exporteren Handleiding
How to use a Imac.
Downloaden en opslaan = bestanden van een computer op afstand overdragen naar uw eigen computer Software = Programma’s die u op uw PC kunt uitvoeren (gratis.
Auvesta Affiliate validatie
Reflection Cards Netherlands
Hartelijk welkom, we starten om 14u
Yammer.
Algemene beschrijving van de toepassing
Gebruik digitaal schoolbord om lessen te presenteren
Invoegen foto: Kies op tab Invoegen, Afbeelding
Wat maakt een PPT goed?.
Goochelen met Google Zoeken
Cursus voor een eco-performant gebruik van uw PC
te laten werken Vijf manieren om Outlook voor u Stijlvol ondertekenen
Transcript van de presentatie:

Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Daarna verspreidde u de poster Nu verstuurt u het eerste scherm met een praktische tip die verband houdt met de aanwijzingen van deze poster. Daarna verstuurt u de volgende schermen volgens het door u meest geschikt geachte ritme (vb.: om de 3 dagen), of volgens de vraag van de gebruikers. “ Ik print minder ! ” “ to print or not to print … doe er echt iets aan” Logo van uw onderneming

Vermijd het afdrukken van kladversies! Kies steeds voor verbeteringen op de electronische versie van uw documenten : daardoor hoeft u de correcties van uw lezers niet opnieuw over te typen… En zo hoeft het niet om onleesbare handschriften te ontcijferen! dat in Europa dagelijks 3,5 miljard pagina’s worden geproduceerd en dat het papierverbruik jaarlijks met 15% toeneemt. WIST U ? Logo van uw onderneming

Wilt u s bewaren ? Bewaar uw s op uw computer. Gebruik de functie “opslaan als” of selecteer het bericht, kopieer het en sla het op de gewenste plaats op. dat het papierverbruik sinds de intrede van op kantoor met 40 % is toegenomen. WIST U ? Logo van uw onderneming

Liever elektronische bestanden dan papier ! Creëer een duidelijke en gebruikersvriendelijke structuur voor het elektronisch bewaren van uw documenten. Dit helpt u om uw elektronische bestanden gemakkelijk terug te vinden… en het helpt gemakkelijker afstand te doen van papier ! Logo de votre entreprise dat een cd het equivalent aan informatie kan bevatten die u afdrukt op een halve ton papier. WIST U ? Logo van uw onderneming