Woordpakket 17 de box exact het examen het excuus de export expres extra luxe Luxemburg maximaal de mixer de taxi het textiel het café de crème é - lang.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Optellen en aftrekken tot 20
Leer de namen van de noten 1
Het schoolondersteuningsprofiel en ondersteuningsplan als basis voor inhoudelijke samenwerking Eelco Dam Algemene Vereniging Schoolleiders 26 november.
Volleybal – Sporttak in de Kijker 2008
Sint Jorisschool Examenvoorlichting Studie & Voorbereiding Examen Uitslag Diploma.
Sint Jorisschool Examenvoorlichting
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Excursie Gelderland juni 2009 Studenten 1ste jaar Nederlandse filologie Katholieke Universiteit Lublin (Polen) Vrijdag 12/06: Aankomst vliegveld.
Herhalingswoordpakketten groep 8
Achtergrond Informatie Grootste stad in Vereinigde Staten Meest bekent 5 boroughs in New York 47% van populatie over 5 jaar oud spreken 2 talen. Central.
Leer de namen van de noten 2
WISKUNDIGE FORMULES.
Workshop2: Technisch communiceren. Extra blok Workshop2: Technisch communiceren Stap 1: Hoe creëren ?
Woordpakket 10.
Woordpakket 11.
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
woordpakket nummer 12b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 4 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 13b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 13e Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 9 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 6 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 12d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 2 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 14c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 14b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 3 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 11 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 10 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 14a Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 15 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 1 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 14d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 12c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
‘Van Noord naar Zuid’ Inleefreizen, stages & veldwerk in het Zuiden Sarah Verlackt.
Utrecht, 20 februari Centraal Bureau voor de Statistiek Contrast in vertrouwen Presentatie De Nederlandse Samenleving november 2010 Jan.
Culturele receptie – wat, hoe, waarom?
Sint Jorisschool Examenvoorlichting Studie & Voorbereiding Examen Uitslag Diploma.
1 Welk plaatje hoort bij de hals? 2 Welk plaatje hoort bij het neusgat?
A H M F K EB C x 87 Afwenden bij A en C, openen en doorlaten (rechtshouden, 1e peloton, dames tussendoor).
A H M F K EB C x 91 Van hand veranderen voor de X splitsen en Rechangeren. Met de nieuwe partner op.
A H M F K EB C x 85 Korte zijde bij C 2 e secties volte 14 m en op afstand komen ( 0,5 rijbaan)
A H M F K EB C x 88. Korte zijde bij A en C changement met gebroken lijnen (opsluiten!) Daarna rijden.
A H M F K EB C x 92 Galop Binnenruiters grote volte bij A en C -partnerruil- Volgende korte zijde in.
ZijActief Koningslust 10 jaar Truusje Trap
ECHT ONGELOOFLIJK. Lees alle getallen. langzaam en rij voor rij
NETWERKBIJEENKOMST Woensdag 20 april INDELING BIJEENKOMST  Praktische/inhoudelijke zaken –
1 Duurzaam ondernemen werkt ! Milieu en werkgelegenheid Peter Van Humbeeck SERV.
Woordpakket 12.
6,50 euro In dit vakje zie je hoeveel je moet betalen.
Woordpakket 6 groep 8 elektrisch en station -sch en –ti politie en directie -tie en -ctie.
De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse©
1 Zie ook identiteit.pdf willen denkenvoelen 5 Zie ook identiteit.pdf.
Welkom op Scholengemeenschap Spieringshoek.
ZijActief Koningslust
woordpakket nummer 13c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
Vijf bemoedigingen voor je geloof Hebreeën 6:9-20.
6 DE LEERJAAR VERSIE 1 Woordpakket 19 Kijk goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
6 DE LEERJAAR VERSIE 2 Woordpakket 19 Luister goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
woordpakket nummer 13d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
Interculturele competentie en taalverwerving Paul Catteeuw 1 april 2015 P 1.
Aflevering 3: Meervoudsvormen op ‘-s’. Eenvoudig Printer Printers Station Stations Kachel Kachels Lastiger Auto Auto’s Zebra Zebra’s Jury Jury’s Het lastigst.
Woordpakket 7 5de leerjaar Versie 2.
6 DE LEERJAAR VERSIE 2 Woordpakket 11 Luister goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
6 DE LEERJAAR VERSIE 1 Woordpakket 12 Kijk goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
6 DE LEERJAAR VERSIE 1 Woordpakket 11 Kijk goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
Lesideeën Digitale fotografie.
SPELLING 1.3 *ALLE OF ALLEN? SOMMIGE OF SOMMIGEN? *ACCENTTEKENS.
Accenten spelling
Transcript van de presentatie:

Woordpakket 17 de box exact het examen het excuus de export expres extra luxe Luxemburg maximaal de mixer de taxi het textiel het café de crème é - lang è - kort x

Woordpakket 18 het complex de examinator de excursie exotisch de explosie flexibel de luxaflex de saxofoon sexy de xylofoon blèren de crèche de scène de coupé de logé é - lang è - kort x

Woordpakket 19 het archief de architect de kachel de machinist het bureau het plateau ginds de vondst katholiek de methode de thermometer het obstakel sociaal de cilinder het concert ch nds c th eau b

Woordpakket 20 de ketchup de brochure het chloor rochelen het niveau het enthousiasme de gids de administratie het incident de marathon authentiek objectief de subsidie de provincie de receptie ch d c th eau b