Voedsel/keuken veiligheid

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tafelmanieren Start de vragen.
Advertisements

GMP and HACCP in school restaurants
Mijn stage bij Hamers Bv.
GMP and HACCP in school restaurants
1.Er wordt als groep gereden, dus: Samen uit, samen thuis! 2.Cycletime is een toerfietsvereniging, de tochten zijn geen wedstrijd 3.ledereen houdt zich.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Mijn stage bij antonuishof Naam: sharon van neijhof Klas: bruin Jaar: 2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Hygiëne en doel van het schoonmaken
Zuiver water Prof. Bart Van der Bruggen Prof. Ilse Smets.
Mijn stage bij * didi fashion
Mijn stage bij kiffen Naam: eddy Klas: 5b Jaar: 2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn.
Mijn stage bij de horeca “La Paz” Naam: *Dannie mol Klas: *5a Jaar: *2004 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Mijn stage bij de koekoek
Kwaliteitszorg als meerwaarde
Sportiviteit & Respect HC Twente 26 maart 2014
Hoe gezond ben ik?.
DE LAURENTIUS PRAKTIJKSCHOOL IN DELFT
Naam: Linda Griffioen. Klas: 5D Jaar: 5e
Zij hadden gewoon de weg gevraagd. Zij waren op tijd gearriveerd.
onhygiënisch werken en de gevolgen
Delen in overvloed. Op deze Micha-Zondag is de 1e collecte voor: Spandana-project, Midden-India.
Weetjes over mannen..
Naam:Melvin Lansink Klas: B4 Jaar: 4 de jaar’s
Gemaakt door Julie Desaintes
Mijn stage bij * Naam: *alim Klas: *5a Jaar: *2007 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin.
bloemendal Naam: Monique Balster Klas: 5B Jaar: 2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Mijn stage bij Andrees snack bar Naam:richard Klas:6B Jaar:2006 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ.
Mijn stage bij het grotehuis het is een bejaardentehuis Naam: Elke Klas:4a Jaar: Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ.
Mijn stage bij impress bedrijfskantine Naam: cedela Klas: 5b Jaar: 2007/2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar.
Naam: tammy schreuder Klas:4a Jaar:2010/2011
Mijn stage bij Bloemendal Naam: Burhan Yildirim Klas: *4a Jaar: *2010/2011 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Mijn stage bij : Het Grotenhuis Naam: Fieke Bloemers Klas: 4b Jaar: 2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
*Mijn stage bij Blinqi * Naam: Kelly Klas: 4A Jaar: 2009 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Mus verpakkingen bv 2008 Naam: Rafael Klas: A6a Jaar: 2oo8 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het.
Mijn stage bij de zon Naam: Joyce S. Klas:5b Jaar: 2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Naam: *Nathalie van W Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je.
Mijn stage bij hoveniersbedrijf jutten Naam: Kevin de vogel Klas: 4a Jaar: 2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar.
Mijn stage bij * Naam: *Sabine Balster Klas: *5B Jaar: *2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het.
Mijn stage bij : C1000 Hans Kok
TRAINING SOCIALE VAARDIG-HEDEN
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn. Ze krijgen waarschuwing. Niet verbeterd boete.
Gemaakt door: Jan Steven Hanneke Pauline
Joost, Henryk, Sharon en Anke.
Adviesrapport Restaurant keuken.
Chineese restaurants onhygiënisch
Mijn Restaurant Opdracht ICT.
In gesprek Naast de online enquêtes zijn we dit jaar ook gestart met klantenpanelavonden. Dit heeft voor ons veel mooie inzichten, verklaringen en bruikbare.
The Doctor Who’s In Sub-Sahara Afrika en Azië sterven er elk jaar kinderen aan diarree. Dat komt omdat erg heel erg gebrek is aan hygiëne is.
Wat doet de voedsel- en warenautoriteit.
onhygiënisch werken en de gevolgen
11:37 uur Hoi ik ben het..
Zorg en welzijn Door : Beau Strauss 3MC. Inhoud O Keukenhygiëne. O Voedsel- en Warenautoriteit. O Wat is labelen O Waaraan moet keukenpersoneel voldoen.
Zorg en Welzijn.
Bodhi Melieste, Daan van der blom, Mike Krijger.
Strand paviljoen in amsterdam.. Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten.
wat moet ik doen ik stop voer een aap de baas een schat een schoon hok weg een schoon hok voer.
The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Onhygiënisch werken.
Vakleer L. van der Meer Hygiëne Vakleer L. van der Meer.
Zorg en Welzijn Door floor.
Hygiëne in de keuken.
Onderdelen van een plant
Dit verhaal wil jou onrustig maken. Het Evangelie maakt onrustig.
Tekenen marktplaats Thema Verzin een thema voor jouw tekening, zoals markt van vroeger, of een markt in Azië. Of iets wat je zelf verzint.
Dit is world servants! Bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
Verzorg jezelf: Do´s & Don´ts
Transcript van de presentatie:

Voedsel/keuken veiligheid Fayline Kresmer 3ma

Waar moet het personeel aan doen? snijplanken inleiding Het voedsel De keuken. De vaat. Het toilet. Het restaurant. Labelen. Waar moet het personeel aan doen? snijplanken

Het voedsel zie het verschil. Vertel het verschil. Verbeteringen? Eetbaar? Kan je het afleveren? Mag je dit zo verkopen?

De keuken Verschil? Verbeteringen? Mag je hierin koken? Hygiëne Voldoende ruimte Goeie werkplaats

De vaat Verschil? Verbeteringen? Mag je hierop je eten verkopen/serveren?

Het toilet Verschil? Mag je zo je toilet hebben? Hoe krijg je je toilet zo schoon en blijf je het zo schoon houden?

Het restaurant Verschil? mag je zo mensen in je restaurant laten? Is dit hygiënisch? Wat kan je doen om alles gewoon netjes te houden?

labelen Wat zijn labelen? Het verschil?

Waar moet het personeel aan doen? Het personeel moet zich netjes gedragen zoals: beleeft zijn tegen de baas en de klanten. Als er wat gebeurt (letterlijk van alles) blijf rustig en verzin wat je kan doen om gewoon verder te kunnen gaan met waar je mee bezig was. NOOIT eerder weg gaan behalve als de baas aangeeft dat het mag! Uniform aan! waar let ik op met het nieuwe gerei? Zorg dat je het netjes opruimt. Zorg dat het schoon is. Als je iets kapot maakt betaal je het ook zelf terug.

snijplanken het moet schoon zijn. Het moet goed hygiënisch zijn. Niet op het aanrecht snijden, daar is de SNIJ-PLANK voor! Rood-vlees, blauw-vis, groen-groente, lichtroze-overige.

!Dit was de presentatie! Was alles duidelijk? Nog vragen?