Voedsel/keuken veiligheid Fayline Kresmer 3ma
Waar moet het personeel aan doen? snijplanken inleiding Het voedsel De keuken. De vaat. Het toilet. Het restaurant. Labelen. Waar moet het personeel aan doen? snijplanken
Het voedsel zie het verschil. Vertel het verschil. Verbeteringen? Eetbaar? Kan je het afleveren? Mag je dit zo verkopen?
De keuken Verschil? Verbeteringen? Mag je hierin koken? Hygiëne Voldoende ruimte Goeie werkplaats
De vaat Verschil? Verbeteringen? Mag je hierop je eten verkopen/serveren?
Het toilet Verschil? Mag je zo je toilet hebben? Hoe krijg je je toilet zo schoon en blijf je het zo schoon houden?
Het restaurant Verschil? mag je zo mensen in je restaurant laten? Is dit hygiënisch? Wat kan je doen om alles gewoon netjes te houden?
labelen Wat zijn labelen? Het verschil?
Waar moet het personeel aan doen? Het personeel moet zich netjes gedragen zoals: beleeft zijn tegen de baas en de klanten. Als er wat gebeurt (letterlijk van alles) blijf rustig en verzin wat je kan doen om gewoon verder te kunnen gaan met waar je mee bezig was. NOOIT eerder weg gaan behalve als de baas aangeeft dat het mag! Uniform aan! waar let ik op met het nieuwe gerei? Zorg dat je het netjes opruimt. Zorg dat het schoon is. Als je iets kapot maakt betaal je het ook zelf terug.
snijplanken het moet schoon zijn. Het moet goed hygiënisch zijn. Niet op het aanrecht snijden, daar is de SNIJ-PLANK voor! Rood-vlees, blauw-vis, groen-groente, lichtroze-overige.
!Dit was de presentatie! Was alles duidelijk? Nog vragen?