Menu’s 1. Soorten van menu’s De type van menu is op basis van een paar factoren: Tijd van de dag Type van klant Prijsklasse Occasion Stijl van gerechten.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het dekken van de tafel Het tafelkleed
Advertisements

Optellen en aftrekken tot 20
Bij een herhaald experiment, met telkens dezelfde kans op succes gebruiken we de binomiale kansverdeling Een binomiale kansverdeling wordt gekenmerkt door.
Leer de namen van de noten 1
Brieven thema eten & drinken correctie. correctie brieven  Het meest ben ik erop benieuwd hoe zal onze Tsjechische voeding je smaken.
 Bevind zich op het schiereiland Babin Kuk op ca. 300 m van het strand.  Gratis wifi  Restaurant, bar of café  Tennisbaan  4 sterren  Verzorgde.
A H M F K EB C x 8 Afwenden bij A en C. 1e secties C, 2e secties A. Vanaf 10 m splitsen en grote volte.
Downloaden: Ad-aware. Downloaden bestaat uit 3 delen: •1. Zoeken naar de plek waar je het bestand kan vinden op het internet •2. Het nemen van een kopie.
Introductie tot de Horeca en Hospitality Industrie
Zuivelproducten en Eieren
Leonardo Project “F&B4You” Fine Dining en Bistro Style
Hallo, ik ben Willy de spin.
Leonardo da Vinci project 2010 – 2012
FUN KVV Vosselaar Allerheiligenvakantie 2011 wat3 de FUN Camp te KVV Vosselaar wiejongens en meisjes tussen 5-14 jaar wanneer oktober en.
Noord Italië Piemonte - Barolo. Piemonte telt het grootste aantal kwaliteitswijnen van Italië. Op een strook van nauwelijks 20 kilometer vind je meerdere.
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Informatiemanagement 27 juni 2007 André Knulst Mens College 3/3.
HOOFDSTUK 12 Media.
Van idee tot digitaal materiaal
Achtergrond Informatie Grootste stad in Vereinigde Staten Meest bekent 5 boroughs in New York 47% van populatie over 5 jaar oud spreken 2 talen. Central.
Elektriciteit 1 Les 12 Capaciteit.
Leer de namen van de noten 2
Fonologische herkenning en verwerking
Vergaderen Gebruikt materiaal Actie! Office3 bso blz. a Benoem het materiaal in de tweede kolom in je boek op blz b In de derde kolom.
Hotelschool Stella Maris Merksem
WIJNGAARD SVH Wijncertificaat.
MEDIALANDSCHAP We onderscheiden: Visuele media Auditieve media
Destillatie.
Zoeken Reservatiesysteem lokalen. Terug Blok B RESERVEER B5 Datum: 16 maart 2010 VRIJ 8:00 – 9:00 VRIJ 9:00 – 10:00 BEZET 10:00 – 11:00 VRIJ 11:00 –
Zoeken Reservatiesysteem lokalen. Terug Blok B RESERVEER B5 Datum: 16 maart 2010 VRIJ 8:00 – 9:00 VRIJ 9:00 – 10:00 BEZET 10:00 – 11:00 VRIJ 11:00 –
Registratie en certificatiesoftware bestaand residentiële gebouwen.
Goedemorgen H3b.
Paulus en Israël Romeinen God kiest uit: Jakob/Esau Wat zullen wij dan verklaren? Toch niet, dat (er) onrechtvaardigheid langs/bij God (is)? Romeinen.
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
Breuken-Vereenvoudigen
Het dekken van de tafel Bediening aan tafel
Ondersteuningstraject Attesten. Startmoment Op Fourage – zaterdag 29/11/14: -Algemeen infomoment -Voorstelling programma per trajectdag -Trajectdag 1:
1 Welk plaatje hoort bij de hals? 2 Welk plaatje hoort bij het neusgat?
A H M F K EB C x 89 Sigarenbox : Afwenden bij M en K,over- zijde H en F splitsen. Daarna dames rechts.
C op de rechterhand M F het binnenste peloton buigt af en rijdt een volte op de andere hand. telkens een.
A H M F K EB C x 87 Afwenden bij A en C, openen en doorlaten (rechtshouden, 1e peloton, dames tussendoor).
A H M F K EB C x 91 Van hand veranderen voor de X splitsen en Rechangeren. Met de nieuwe partner op.
A H M F K EB C x 85 Korte zijde bij C 2 e secties volte 14 m en op afstand komen ( 0,5 rijbaan)
A H M F K EB C x 88. Korte zijde bij A en C changement met gebroken lijnen (opsluiten!) Daarna rijden.
A H M F K EB C x 92 Galop Binnenruiters grote volte bij A en C -partnerruil- Volgende korte zijde in.
ZijActief Koningslust 10 jaar Truusje Trap
Ronde Nieuws & Actualiteiten
WELKOM VOKVAO seminar 28 Sociale Innovatie
Voorrangsregels bij rekenen (1)
Nieuwe Meesters Delft Erfgoed = saai! 1. Nieuwe Meesters Delft Erfgoed = overal! 2.
ECHT ONGELOOFLIJK. Lees alle getallen. langzaam en rij voor rij
Bewerkingen met pijltjes = Hoeveel heb ik eerst ? kleef 3 vast ____ Wat moet ik doen ? pijltjes ? 2de getal= 2 cijfers? = = 17.
350€ WC -1.1 Huurprijzen excl. 50€ vaste kosten 350€ WC € WC € WC € WC € WC €
Bedrijfsfilm bij ingang van beurs met een impressie van 15 jaar Tech Data.
6,50 euro In dit vakje zie je hoeveel je moet betalen.
De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse©
Quiz.
Management Accounting Management Control
Coördinatoren weekend februari Vrijdag 13 februari Aankomst station Poperinge 9.30 uur Te voet naar de Torteltuin.
Kruiswoordraadsels eten & drinken
1 Zie ook identiteit.pdf willen denkenvoelen 5 Zie ook identiteit.pdf.
Het gebruik van apps bij hardlopen Wie en met welk effect?
ZijActief Koningslust
Voorwaarts in draf met tweeën linkerhand en aansluiten A H M F K EB C x.
Tuinvogels herkennen.
WEEKEND 2016 WTC Tempelhof Lierde. WANNEER 4 5 Juni 2016.
Mijn Inkomsten en uitgaven (1 m.) Klassikale aftrap
The World’s Most Inclusive Luxury Experience Ultraluxe cruise ervaring 3 ultraluxe, elegante mid-sized schepen Wereldwijde vaarroutes met uitzonderlijke.
Transcript van de presentatie:

Menu’s 1

Soorten van menu’s De type van menu is op basis van een paar factoren: Tijd van de dag Type van klant Prijsklasse Occasion Stijl van gerechten 2

Wat is een menu? Een menu is een rekening dat een aantal gerechten bied om te eten 3

Menu’s Er zijn een aantal basis types van menu’s À la carte Tafel d’hôte Cyclische 4

À la carte Individueel geprijsd items dat de klant kiest om te eten 5

Tafel d’hôte Een set menu Keuze van gerechten Set aantal van cursussen Voor een vaste prijs per persoon Occasions: Lunch menu Diner menu Banket menu 6

Cyclische menu Een menu dat zich herhaalt over een periode van tijd. Voornamelijk gebruikt voor voedingswaarde en dieetwensen bijv. ziekenhuizen catering, schoolmaaltijden en industriële kantines 7

Voorbeeld van een Cyclische menu 8

Ander menu type Een kleine à la carte menu welke dikwijls kan veranderen en elke gerecht individueel prijs heeft Gewoonlijk in verband met lekker eten 9

Ander types en stijlen van menu’s Bistro menu Lekker eten menu Banketen menu Het ontbijten menu Early-bird menu Bar menu Snack menu 10

Bistro menu Een à la carte stijl menu word geserveerd onder een bepaalde stijl van establishment en stijl van gerechten Over het algemeen goedkoop met snelheid en stijl van servies die meer informeel wordt 11

Banketen menus Set menu’s Voor groter aantal Tafel d’hôte in stijl Beperkte keuze aan gerechten op elke cursus 12

Het ontbijt menu’s à la carte of tafel d’hôte stijl hangt er van de establishment af Buffetstijl is heel populair In Engeland en Ierland is er nog een traditie van een volledig gekookt ontbijt 13

Early-bird menu Voornamelijk promotioneel menu’s Geserveerd om afpiek tijd v.b. vooraf toneel gerecht, tussen

Bar menu beperkt à la carte stijl menu’s Geserveerd in pubs en bars op piek tijd In het algemeen bestaat uit lokaal favorites Geserveerd aan redelijke prijzen Gebruiken veel gemaksvoedsel 15

Snack menu’s Vond in veel kleine cafés Een verscheidenheid van snacks Geserveerd tijdens de dag Omvat broodjes, dranken enz. 16