Woordpakket 17 aankruisen de hersenen hijsen de serie het servet het servies de suiker de supermarkt de fabriek het feit fel foppen de oefening de telefoon.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
DE AFVAL KENNISQUIZ.
Advertisements

Leer de namen van de noten 1
Themabijeenkomst Gevaarlijke stoffen in de bouw Workshop ‘Asbest: een adembenemende stof’ Nieuwegein
Laat deze roos eerst draaien, zoals de klepel van een klok maar dan
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Welk geld zie je hier? Klik op de goede antwoorden!
De Kalender en De Seizoenen Ellen Adriansens Gegradueerde in de ergotherapie BuSo – OV 2 – 2 e graad Algemene en Sociale Vorming Raamplan BuSo.
19.00: Leerjaar 3O. Westers 19.20: Lengerich en TecklenburgM. Mulder 19.30: Mentor-gedeelte V3a, dhr. W. van Doorn V3b, mw. M. van den Eynde / dhr. A.
Leer de namen van de noten 2
Vergaderen Gebruikt materiaal Actie! Office3 bso blz. a Benoem het materiaal in de tweede kolom in je boek op blz b In de derde kolom.
Dia 1 Politiewerk in de Toekomst Kan technologie “ons” helpen om het veiliger te maken?
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
woordpakket nummer 12b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 4 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 13b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 13e Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 9 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 6 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 12d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 2 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 14c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 14b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 3 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 11 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 10 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 14a Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 15 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 1 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 14d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 12c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
PLAYBOY Kalender 2006 Dit is wat mannen boeit!.
A H M F K EB C x 87 Afwenden bij A en C, openen en doorlaten (rechtshouden, 1e peloton, dames tussendoor).
A H M F K EB C x 91 Van hand veranderen voor de X splitsen en Rechangeren. Met de nieuwe partner op.
A H M F K EB C x 85 Korte zijde bij C 2 e secties volte 14 m en op afstand komen ( 0,5 rijbaan)
A H M F K EB C x 92 Galop Binnenruiters grote volte bij A en C -partnerruil- Volgende korte zijde in.
ZijActief Koningslust 10 jaar Truusje Trap
1 Schriftlezing: 1 Kon.17: Kor.6: 1-2 en
Woordpakket 12.
Woordpakket 3.
Woordpakket 2.
De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse©
WEEKEND RZM 2009 ”de Brink” in Herentals, sept. PREVIEUW.
1 Zie ook identiteit.pdf willen denkenvoelen 5 Zie ook identiteit.pdf.
TK verkiezingen september 2012 Pamela Young Kiesraad Versie
DE TIJD VLIEGT….
woordpakket nummer 13c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
Vijf bemoedigingen voor je geloof Hebreeën 6:9-20.
5 DE LEERJAAR VERSIE 1 Woordpakket 11 Kijk goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
Blok 3 week 1 woordpakket 17 Aankruisen De fabriek Het feit Fel Foppen De hersenen Hijsen De oefening De serie Het servet Het servies De suiker De supermarkt.
* Volgende dia: Klik linker muisknop Klik op "Beeld" \ "Diavoorstelling" of "View" \ "Slide Show" (menubalk PowerPoint) © Alec Van Rompuy
IJ • oei/eeuw/ieuw • ie als i geschreven
Door Sharon,Marie en Liesl
Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om het woord te schrijven.
woordpakket nummer 13d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
5 DE LEERJAAR VERSIE 2 Woordpakket 11 Luister goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
w e b wat moet ik doen r i b b ie b b e d h oe d g oe d ik stop.
wat moet ik doen b ij l w ie l m uu r k ou s l ij m n u l p ie k j eu
m o l w ij n d eu k l i k p ij l b oe r t ie n v o s wat moet ik doen ik stop.
6 DE LEERJAAR VERSIE 1 Woordpakket 3 Kijk goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
Het jaartje rond … maart juni september december april juli oktober
Het jaartje rond … januarifebruarimaartaprilmeijunijuliaugustusseptemberoktobernovemberdecember.
365 dagen = 1 jaar Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
DE TIJDLIJN OPBOUWEN : STAP VOOR STAP
Smul gezond.
Op je gezondheid.
Hoofdstuk 4 Taalverzorging
Ons symbool: de fakkel.
Transcript van de presentatie:

Woordpakket 17 aankruisen de hersenen hijsen de serie het servet het servies de suiker de supermarkt de fabriek het feit fel foppen de oefening de telefoon de twijfel f s

Woordpakket 18 het asiel de bloesem ruisen de salamander het seizoen het sieraad simpel de sultan suf het fossiel de fabel fonkelen het fort fotograferen de wafel f s

Woordpakket 19 Amerika Dino van Dam het etiket het idee juni de kilo miauwen de radio de sinaasappel de villa de viool de vitamine bijzonder de gymles de hobby i ij y i klinkt als ie

Woordpakket 20 de bizon de dia februari India de kampioen ik kopieer de periode de piste de sirene de ski via Jetty van den Brink de hyena het symbool de teddybeer i ij y i klinkt als ie