Leefomgeving les 5 ghaisma@rocfriesepoort.nl
Planning van de les Gezamenlijk opstarten Groep 1: Bereidingstechnieken Groep 2: Kritische beroepssituatie 4.5 en 4.6 Gezamenlijk: opbouw van het verslag Tijd over? Verder werken aan de kritische beroepssituaties. Afsluiten Planning van de les
Groep 1: Bereidings- technieken Recept van vandaag (groep 1): - Roerbakgerecht met kip, groenten en Couscous - Yoghurtpudding Bereidingstechnieken: - Snijtechnieken - Roerbakken - Binden met gelatine Groep 1: Bereidings- technieken
Kritische beroepssituatie 4.5 & 4.6 https://maken.wikiwijs.nl/107505/Leefomgeving_leerjaar_1__periode_1 Werk eerst de opdracht van de Hygiëneproef uit. Eventueel alvast beginnen met kritische beroepssituatie 4.6 Samen doornemen van kritische beroepssituatie 4.5! Kritische beroepssituatie 4.5 & 4.6
Kritische beroepssituatie 4.5
Kritische beroepssituatie 4.6 Cliënt: Raoul https://maken.wikiwijs.nl/107505/Lee fomgeving_leerjaar_1__periode_1#! page-3564537 Kritische beroepssituatie 4.6
Zie beoordelingsformulier PDF Automatische inhoudsopgave Bronnenlijst Opbouw van het verslag
Groep 1: Kritische beroepssituatie 4.5 en 4.6 Groep 2: Bereidingstechnieken Afsluiten van de les