Weekmenu Kunstgrastoernooi 2017 Zondag (vanaf 16.00 uur): 4 bonnen Shoarma met gepofte aardappel, tzatziki & sla Maandag: 3 bonnen Saucijs met aardappelgratin & wortel Dinsdag: 3 bonnen Japanse balletjes met gebakken aardappelen & rauwkost Woensdag: 4 bonnen Kip geschnetzeltes met champignon roomsaus, rijst & heerlijke rauwkostsalade Donderdag: 5 bonnen Halve haan met frietjes & appelmoes Vrijdag: 5 bonnen Asperges menu met krieltjes Zaterdag vanaf 12.00 uur: 2 bonnen Heerlijke Ofensuppe Vanaf 16.00 uur: 5 bonnen Schnitzel Kartoffelkrokette, Erbse & Mohre Zondag vanaf 12.00 uur: 2 bonnen Heerlijke aspergesoep Vanaf 16.00 uur: 5 bonnen Zuurvlees met frietjes & ½ perzik of sla