De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Titel Hospitality experience. Klantreis Bij Hospitality zetten wij de klantbeleving centraal. Wij ondersteunen klanten in de optimale gastvrije klantreis.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Titel Hospitality experience. Klantreis Bij Hospitality zetten wij de klantbeleving centraal. Wij ondersteunen klanten in de optimale gastvrije klantreis."— Transcript van de presentatie:

1 Titel Hospitality experience

2 Klantreis

3 Bij Hospitality zetten wij de klantbeleving centraal. Wij ondersteunen klanten in de optimale gastvrije klantreis van onder andere medewerkers, studenten, patiënten, bezoekers of reizigers. Hospitality kent vele gedaanten en evenzoveel praktische vertaalslagen. CSU zorgt samen met de klant voor de juiste invulling. Of het nu zit in het proactieve gedrag en de houding van schoonmaakmedewerkers en leiding, in materialen en middelen, de toegenomen rol van beleving of in aanvullende diensten…. Samen zijn we scherp op Hospitality! Definitie Hospitality

4 Gastgerichtheid & Gastheerschap

5 Invulling Hospitality

6 Communicatiemiddelen

7 Innovaties en ontwikkelingen

8 Verbeteren beleving One FM Ontzorgen Grijze gebieden oppakken Proactief verminderen meldingen

9 Zaaien en oogsten Met een goede bodem en de juiste aandacht komt hospitality tot bloei.


Download ppt "Titel Hospitality experience. Klantreis Bij Hospitality zetten wij de klantbeleving centraal. Wij ondersteunen klanten in de optimale gastvrije klantreis."

Verwante presentaties


Ads door Google