De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Exclusive Sneakerstore SYMEN DODEMONT 1MEBC. marktanalyse  Concurrenten vaak niet al hun schoenen in alle maten  Er zijn veel concurrenten op de markt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Exclusive Sneakerstore SYMEN DODEMONT 1MEBC. marktanalyse  Concurrenten vaak niet al hun schoenen in alle maten  Er zijn veel concurrenten op de markt."— Transcript van de presentatie:

1 Exclusive Sneakerstore SYMEN DODEMONT 1MEBC

2 marktanalyse  Concurrenten vaak niet al hun schoenen in alle maten  Er zijn veel concurrenten op de markt  Het verschil is de exclusiviteit van bepaalde schoenen die je niet in een gewone winkel zal vinden  http://symendodemont.wix.com/exclusivesneakershop http://symendodemont.wix.com/exclusivesneakershop  Voor te leveren werken we samen met UPS, Je kan dan ook je product tracken als het onderweg is, het is betrouwbaar maar kost net iets meer maar we willen kwaliteit verzekeren.

3 Wie is je klant  Jongeren die bezig zijn met hun schoenen. De sneakers zitten meestal zeer comfortabel en heeft een goede zool wat ook goed is voor de gewrichten.  Het ziet er modieus uit en we proberen in te spelen op de laatste trends.  Ze zullen ons vooral bereiken via sociale media te bekijken. We gokken toch wel dat minstens 90 % ons zo zal bereiken en anders zal het via mondelinge communicatie zijn. Of sponsering van events die we steunen.

4 Betaal methoden  Via bancontzact/mister cash  Visa  overschrijving

5 Verpakking en transport  We gaan werken met UPS en B-post dit is het makkelijkste voor de klanten want zo kunnen zo ook hun pakketje tracken en het is zeer betrouwbaar dat het aankomt.  Terugsturen in originele verpakking en onbeschadigd binnen de 14 dagen


Download ppt "Exclusive Sneakerstore SYMEN DODEMONT 1MEBC. marktanalyse  Concurrenten vaak niet al hun schoenen in alle maten  Er zijn veel concurrenten op de markt."

Verwante presentaties


Ads door Google