De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

IS LIEFDE HET MIDDEL VOOR GROEI IN DE KERK?.  Wat verweet Jezus de Farizeeërs en de schriftgeleerden ?  Wat moest het kenmerk van een discipel zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "IS LIEFDE HET MIDDEL VOOR GROEI IN DE KERK?.  Wat verweet Jezus de Farizeeërs en de schriftgeleerden ?  Wat moest het kenmerk van een discipel zijn."— Transcript van de presentatie:

1 IS LIEFDE HET MIDDEL VOOR GROEI IN DE KERK?

2  Wat verweet Jezus de Farizeeërs en de schriftgeleerden ?  Wat moest het kenmerk van een discipel zijn ? Hoe herken je een christen ?  Wat is volgens Petrus het allerbelangrijkste ?  Wat wou Johannes vooral nalaten als opdracht ?  Wat was hét kenmerk van de kerk in de eerste 300 jaar ?  Gaat de geschiedenis zich herhalen ?  Wat verweet Jezus de Farizeeërs en de schriftgeleerden ?  Wat moest het kenmerk van een discipel zijn ? Hoe herken je een christen ?  Wat is volgens Petrus het allerbelangrijkste ?  Wat wou Johannes vooral nalaten als opdracht ?  Wat was hét kenmerk van de kerk in de eerste 300 jaar ?  Gaat de geschiedenis zich herhalen ?

3

4 Liefhebben als christen en als kerk : 5 aandachtspunten 1. Liefde is … iets anders dan wij vaak denken Agapé Philéo

5

6 Liefhebben als christen en als kerk : 5 aandachtspunten 2. Liefde is … bij God te vinden

7 Liefhebben als christen en als kerk : 5 aandachtspunten 3. Liefde is … jezelf liefhebben

8 Liefhebben als christen en als kerk : 5 aandachtspunten 4. Liefde is … goed doen voor anderen.

9 Liefhebben als christen en als kerk : 5 aandachtspunten “ Denk niet alleen aan uw eigen belang, maar ook aan dat van anderen. “ ( Fil. 2 : 3 ) “ Denk maar eens aan de woorden van de Here Jezus. Hij zei dat geven beter is dan ontvangen. “ ( Hand. 20 : 35 ) “ Behandel anderen zoals u wilt dat zij u behandelen. “ ( Matt. 7 : 12 )

10 Liefhebben als christen en als kerk : 5 aandachtspunten 5. Liefde is…. De beste evangelisatie


Download ppt "IS LIEFDE HET MIDDEL VOOR GROEI IN DE KERK?.  Wat verweet Jezus de Farizeeërs en de schriftgeleerden ?  Wat moest het kenmerk van een discipel zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google