De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor hun dromen en hoop voor de toekomst? Voor de groei van Gods kerk wereldwijd?

3 Met jonge christenen wereldwijd, zoals Buzi (28) uit Zuid-Afrika: “Ik kijk ernaar uit om straks als gediplomeerd verpleegkundige aidspatiënten, weeskinderen en anderen te helpen.” Bid mee!

4 Voor jonge christenen die studeren, zoals Buzi, dat zij hun diploma mogen halen En Gods plan met hun leven volgen Voor de groei van Gods kerk in Zuid-Afrika en wereldwijd

5 Laat Uw Koninkrijk komen! Deel, bid en geef Bid mee en geef! Help jonge christenen wereldwijd hun geloof in God uit te stralen in hun omgeving, in woord én daad!

6


Download ppt "Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor."

Verwante presentaties


Ads door Google