De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

INHOUD. Koeien……… Hoe onze koeien de stal leven. ………… Informatie over de koeien …….. Stier……. De stal met 5 koeien…….. Stal…………. Vee industrie……………… Melkerij.

Verwante presentaties


Presentatie over: "INHOUD. Koeien……… Hoe onze koeien de stal leven. ………… Informatie over de koeien …….. Stier……. De stal met 5 koeien…….. Stal…………. Vee industrie……………… Melkerij."— Transcript van de presentatie:

1

2 INHOUD. Koeien……… Hoe onze koeien de stal leven. ………… Informatie over de koeien …….. Stier……. De stal met 5 koeien…….. Stal…………. Vee industrie……………… Melkerij en stal………… Koeien vlaai………… Het einde………

3 Hoe onze koeien in de stal leven. De koeien in de stal hebben veel ruimte. Ze hebben ook veel stro om op te liggen. Ook hebben ze natuurlijk een uitloop. De boerderij bestaat al 2 jaar.

4 INFORMATIE OVER DE KOE.

5 Stier De stier is het mannetje van de koe. De stier is de vader van het kalfje.De stier geeft geen melk. Meestal heeft hij hoorns.

6 In onze stal leven wel 5 koeien. Alemaal vinden ze het leuk in onze stal. Een moeder en 4 kalfjes.

7 Stal. Op dit plaatje zie je een koeienboerderij deze koeien krijgen veel eten veel gras zie je dus.

8 VEE INDUSTRIE. De vee industrie is een plek waar koeien en kalfjes in kleine hokken worden gezet. De kalfjes worden in aparte hokken gezet. Zonder hooi en eten. Wat later en ze worden geslacht. Dit is niet goed voor de dieren. Dit word met heel veel dieren gedaan zoals kippen, varkens koeien en nog veel meer dieren.

9 Melkerij en stal. Dit is de melkerij van de stal. Dit hele stal.

10 KOEIEN VLAAI. Een vlaai is de poep van een koe

11 2 JAAR. De boerderij bestaat al 2 jaar. De koeien die in onze stal wonen heten : Vlekje, Vlekie, Floepie, Vlek, Floepsie.

12 Het einde. Oke nu weet je heel veel over de stal en de koe. Je hooft zit dus vol.meer hoef je niet te weten. Maar wil je toch meer weten ? Kijk dan op de onderstaande websites. www.wikikids.nl www.wikipedie.nl www.googele.nl

13 THE END


Download ppt "INHOUD. Koeien……… Hoe onze koeien de stal leven. ………… Informatie over de koeien …….. Stier……. De stal met 5 koeien…….. Stal…………. Vee industrie……………… Melkerij."

Verwante presentaties


Ads door Google