De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 4 Waar is het gat in de markt?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 4 Waar is het gat in de markt?"— Transcript van de presentatie:

1 Deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 4 Waar is het gat in de markt?

2 Inhoud deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming Hoofdstuk 2 Mijn idee! Hoofdstuk 3 Is this the moment? Hoofdstuk 4 Waar is het gat in de markt? Hoofdstuk 5 Het ondernemersplan Hoofdstuk 6 Hoe ziet jouw product eruit? Hoofdstuk 7 Money, money, money 1

3 Bekijk het filmpje www.use.li/EOO/797www.use.li/EOO/797 Deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming 2 ► Waar zit de niche? ► Hoe uniek is mijn niche? ► Wie is mijn doelgroep? Hoofdstuk 4 Waar is het gat in de markt?


Download ppt "Deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 4 Waar is het gat in de markt?"

Verwante presentaties


Ads door Google