De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het is Biddag! Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Bid je mee? Voor hun.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het is Biddag! Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Bid je mee? Voor hun."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het is Biddag! Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Bid je mee? Voor hun dromen en hoop voor de toekomst? Voor de groei van Gods kerk wereldwijd?

3 Bid mee! Met jonge christenen wereldwijd, zoals Chandra (28) uit India: “Mijn droom is om aan het werk te gaan als leerkracht en een voorbeeld te zijn voor kinderen.”

4 Bid mee! Met jonge christenen wereldwijd, zoals Palnal (30) uit Kameroen: “Ik wil Jezus dienen en zou graag dominee worden of iets met muziek doen.”

5 Deel, bid en geef Bid mee en geef!
Laat Uw Koninkrijk komen! Bid mee en geef! Help christenen wereldwijd hun geloof in God uit te stralen in hun omgeving, in woord én daad!

6


Download ppt "Het is Biddag! Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Bid je mee? Voor hun."

Verwante presentaties


Ads door Google