De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PUSH … WE COME  0499/35 89 62 Het hipste draadloos communicatiesysteem van 2016 !

Verwante presentaties


Presentatie over: "PUSH … WE COME  0499/35 89 62 Het hipste draadloos communicatiesysteem van 2016 !"— Transcript van de presentatie:

1 PUSH … WE COME  0499/ Het hipste draadloos communicatiesysteem van 2016 !

2 PUSH … WE COME  Het concept “Push … we come” is een draadloos communicatiesysteem dat heel KLANTVRIENDELIJK en tevens super EFFICIENT is. Er zijn 2 belangrijke toepassingen : 1. Horeca (frituren, fastoodketens, broodjeszaken …) 2. Showrooms, winkels Volgt u even deze korte voorstelling ?

3 PUSH … WE COME  WAT HEB JE NODIG OM DIT CONCEPT TE GEBRUIKEN ? Een oplader voor 16 pucks Puck

4 PUSH … WE COME  WAAR IS DIT TOEPASBAAR IN DE HORECA ? Frituren FastfoodzakenBroodjeszaken

5 PUSH … WE COME  MAAR OOK IN WINKELS, SHOWROOMS EN ZELFS IN ZIEKENHUIZEN.

6 PUSH … WE COME  HOE WERKT HET SYSTEEM “PUSH … WE COME” IN DE HORECA ? 1.De klant doet zijn bestelling aan de toonbank. 2.Hij krijgt een genummerde puck mee en kan aan tafel rustig op zijn bestelling wachten. 3.Van zodra de bestelling klaar is, tikt de medewerker het nummer van de puck op de oplader. 4.De puck begint te trillen of te biepen en nu weet de klant dat zijn bestelling klaar is.

7 PUSH … WE COME  EN HOE WERKT HET SYSTEEM DAN IN WINKELS OF SHOWROOMS ? 1.Ook hier krijgt de klant bij aankomst in de winkel een genummerde puck. 2.Hij kan dan al rustig even rondkijken in de winkel of in de showroom mocht er niet onmiddellijk een verkoper beschikbaar zijn. 3.Van zodra er één van de verkopers vrij is, tikt de medewerker het nummer van de puck op de oplader. 4.De puck begint te trillen of te biepen en nu weet de klant dat één van de verkopers beschikbaar is voor hem.

8 PUSH … WE COME  PUSH … WE COME heeft enkel maar voordelen … 1.De klant kan in alle rust plaatsnemen in de zaak of rustig al even rondkuieren in de showroom. 2.Iedereen wordt op zijn beurt bediend. 3.Hogere omzet is zeker mogelijk. 4.Geen wachtrijen meer. 5.Uitstraling van rust. 6.Sterk imago. 7.Zeer discreet.

9 PUSH … WE COME  UW PARTNER IN DRAADLOZE COMMUNICATIE info en inlichtingen  

10 PUSH … WE COME  Dank voor uw aandacht


Download ppt "PUSH … WE COME  0499/35 89 62 Het hipste draadloos communicatiesysteem van 2016 !"

Verwante presentaties


Ads door Google