De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Waarom? Je hebt ontdekt wat je interesses zijn. Behalve dat het van belang is dat je doet wat je leuk vindt, is het ook belangrijk om te doen waar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Waarom? Je hebt ontdekt wat je interesses zijn. Behalve dat het van belang is dat je doet wat je leuk vindt, is het ook belangrijk om te doen waar."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5 Waarom? Je hebt ontdekt wat je interesses zijn. Behalve dat het van belang is dat je doet wat je leuk vindt, is het ook belangrijk om te doen waar je goed in bent. Welke vaardigheden bezit jij en wat kun je daarmee? Dat ga je in dit gedeelte van het programma uitzoeken.

6

7 Vragen bij de film We kijken nog een keer naar het filmpje van Dewi. Daarna beantwoord je onderstaande vragen. Waar is Dewi goed in? Welke vaardigheden heeft zij nodig voor haar werk?

8

9 Vragen bij de film Waar is Dewi goed in? Welke vaardigheden heeft zij nodig voor haar werk?

10 Opdrachten

11

12 Uitleg In opdracht 3 vind je een lijst met activiteiten. Bekijk deze lijst en kruis eerst de activiteiten aan die jij vaker hebt gedaan. Zet dan een kruis achter de activiteiten die jij leuk vindt om te doen.

13 Uitleg De activiteiten die jij leuk vindt én vaker hebt gedaan krijgen dus twee kruisjes. Je maakt een top vijf met de activiteiten die jij het allerleukst vindt en goed kunt. Ps. Er is ruimte om de activiteitenlijst zelf aan te vullen.

14 Uitvoering Maak opdracht 3 uit je werkboek. Op Mijn Jong Ondernemen kun je de uitleg nog een keer nalezen.

15 Nabespreking Welke activiteiten kan jij goed? Zijn dat ook de activiteiten die je vaak doet en leuk vindt? Vaak zit er overlap tussen je interesses en vaardigheden!

16 Opdrachten

17

18 Business Model You Schrijf je vaardigheden op Post-its en plak ze in het vak: ‘Wie je bent & wat je hebt’.

19

20


Download ppt "Waarom? Je hebt ontdekt wat je interesses zijn. Behalve dat het van belang is dat je doet wat je leuk vindt, is het ook belangrijk om te doen waar."

Verwante presentaties


Ads door Google