De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Herkent u Mark?. Mark is een leidinggevende die antwoord moet geven op opleidingsvragen? Waar loopt Mark tegenaan? Waarom is dat zo moeilijk?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Herkent u Mark?. Mark is een leidinggevende die antwoord moet geven op opleidingsvragen? Waar loopt Mark tegenaan? Waarom is dat zo moeilijk?"— Transcript van de presentatie:

1 Herkent u Mark?

2 Mark is een leidinggevende die antwoord moet geven op opleidingsvragen? Waar loopt Mark tegenaan? Waarom is dat zo moeilijk?

3 Mark heeft 12 medewerkers en heeft de touwtjes in handen. Zijn medewerkers vragen ieder jaar om opleidingen, trainingen en cursussen. Maar…… Mark weet zich geen raad. Veel vraag en onvoldoende budget. Knopen doorhakken?

4 Maar wat te doen met

5 Mark voert jaarlijks zijn gesprekken: Functioneren Beoordelen Resultaatgerichte afspraken …. Mark heeft een beeld van talent en van de wens van bij- en nascholing en van loopbaanwensen.

6 Mark kent zijn instrumenten!

7 Is Mark geholpen door alle medewerkers een opleiding te laten volgen?? Het mag wat kosten……. ?

8 Mark denkt dan: Hoe maak ik een keuze? Hoe motiveer ik dat naar de medewerker? Worden we daar gelukkig van…?

9 Dat vraagt om een plan!

10 Dit zou kunnen…………………. Internet kan helpen bij het vinden van voorbeelden …. Er is veel !! Maar Mark is nog niet tevreden; Hij wil een meer gestructureerde aanpak! Voor zijn medewerkers Voor zijn situatie

11 Mark maakt kennis met een andere aanpak. Leren is meer dan opleiden! Leren en werken zijn nauw met elkaar verbonden. Dit model levert Mark een mooi plan op!

12 Mark laat ons weten blij te zijn met het plan! Hij heeft gemak van het plan. Kent zekerheid en stevighe id in het beoordelen Voelt zich prettig. Is trots op zijn plan. Veste opleiding en advies heeft weer een tevreden opdrachtgever!


Download ppt "Herkent u Mark?. Mark is een leidinggevende die antwoord moet geven op opleidingsvragen? Waar loopt Mark tegenaan? Waarom is dat zo moeilijk?"

Verwante presentaties


Ads door Google