De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoofdstuk 13 Internetmarketing. Leerdoelen Begrijpen op welke manier het internet kan worden gebruikt. Aanpassen van alle marketingcommunicatiefuncties.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoofdstuk 13 Internetmarketing. Leerdoelen Begrijpen op welke manier het internet kan worden gebruikt. Aanpassen van alle marketingcommunicatiefuncties."— Transcript van de presentatie:

1 Hoofdstuk 13 Internetmarketing

2 Leerdoelen Begrijpen op welke manier het internet kan worden gebruikt. Aanpassen van alle marketingcommunicatiefuncties aan het internet. Ontwikkelen van e-commerce om andere verkoop- en promotieactiviteiten te completeren. Zorgen dat elk onderdeel van e-commerce zorgvuldig wordt geïntegreerd en ontwikkeld om klanten naar een website te trekken en tot aankoop te stimuleren. Bewust zijn van de reikwijdte van internet voor business- to-businessklanten en internationale marketingactiviteiten.

3 Figuur 13.1 Internetdiensten aangeboden door marketingbureau’s

4 Figuur 13.2 Functies van internet

5 Figuur 13.3 Tien belangrijkste categorieën van internetwinkels

6 Figuur 13.5 Rekening houden met de verschillende culturen bij internationale internetmarketing

7 Figuur 13.6 Hoe komen mensen op een nieuwe website?

8 Figuur business-to-business- technieken om websitebekendheid te stimuleren


Download ppt "Hoofdstuk 13 Internetmarketing. Leerdoelen Begrijpen op welke manier het internet kan worden gebruikt. Aanpassen van alle marketingcommunicatiefuncties."

Verwante presentaties


Ads door Google