De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!"— Transcript van de presentatie:

1 Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!

2 Een koppel zit in de wagen. Er wordt haast geen woord gezegd.
=============================     =================================     Een koppel zit in de wagen. Er wordt haast geen woord gezegd. Wanneer ze voorbij een weide rijden met ezels en varkens, zegt de man: ”Daar zie,familie van u?” Zijn vrouw antwoordt droogjes: ”ja ,aangetrouwd !”

3 Een man leest de krant en zegt tegen zijn vrouw:
Wist je dat vrouwen woorden per dag gebruiken en mannen slechts ? Zijn vrouw antwoordt: Dit is gemakkelijk te verklaren. “We moeten altijd alles twee keer zeggen vooraleer jullie iets begrijpen !”

4 Een man zegt tegen zijn vrouw:
Hoe heeft Onze Lieve Heer in godsnaam je zo mooi en gelijk zo stom kunnen maken? Zij antwoordt: God heeft mij mooi gemaakt om je aan te trekken. “En hij heeft me zo stom gemaakt om je te houden…”

5 Na een ruzie tussen man en vrouw wordt er niet meer gesproken.
Ze zijn allebei koppig en geen van beide wil eerst het woord zeggen. Plots herinnert de man zich dat hij de volgende dag om 5 uur opmoet voor een heel belangrijke vergadering, die hij in geen geval mag missen. Hij neemt een stukje papier en schrijft:

6 Heb belangrijke vergadering.
Maak me wakker om 5 uur. Heb belangrijke vergadering. Hij legt het goed zichtbaar op haar nachtkastje. De volgende dag word hij wakker om 9 uur. Hij is razend. Op zijn nachtkastje vindt hij een briefje: “Het is 5 uur. Opstaan.”

7 Met vele groeten en denk eraan wij hebben altijd het laatste woord !!!!


Download ppt "Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!"

Verwante presentaties


Ads door Google