De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Thema 5, les 8 Op zoek naar de ideale grap. Wie kent er een goede mop? Fien loopt met papa door de dierentuin. Ze komen bij de chimpansees. Fien zegt:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Thema 5, les 8 Op zoek naar de ideale grap. Wie kent er een goede mop? Fien loopt met papa door de dierentuin. Ze komen bij de chimpansees. Fien zegt:"— Transcript van de presentatie:

1 Thema 5, les 8 Op zoek naar de ideale grap

2 Wie kent er een goede mop? Fien loopt met papa door de dierentuin. Ze komen bij de chimpansees. Fien zegt: “Kijk, die aap lijkt een beetje op juf Lieve!” Vader antwoordt: “Foei, Fien, dat mag je echt niet zeggen.” Fien zegt: “Ach Papa, die aap zit zover weg, die heeft dat echt niet gehoord.”

3 Taalboek p. 97 - 100 Wat is een cabaretier? Wat is typisch aan de films van Charlie Chaplin? Over welke Vlaamse tv-serie spreekt men in de tekst? Over welke vormen van humor spreekt Alex Hoste? Iemand die theater brengt door muziek, grappen en sketches te combineren. Er wordt niet gesproken. F.C. De Kampioenen Droge humor, slapstick, sarcasme en satire.

4 Werkboek p. 107 - 108

5

6

7

8


Download ppt "Thema 5, les 8 Op zoek naar de ideale grap. Wie kent er een goede mop? Fien loopt met papa door de dierentuin. Ze komen bij de chimpansees. Fien zegt:"

Verwante presentaties


Ads door Google