De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De schildpad. Randvoorwaarden:  Bijzondere ingang: Ondergronds, zit een tunnel onder de steentjes.  Gebouw in dezelfde omgeving  Toeristische trekpleister.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De schildpad. Randvoorwaarden:  Bijzondere ingang: Ondergronds, zit een tunnel onder de steentjes.  Gebouw in dezelfde omgeving  Toeristische trekpleister."— Transcript van de presentatie:

1 De schildpad

2 Randvoorwaarden:  Bijzondere ingang: Ondergronds, zit een tunnel onder de steentjes.  Gebouw in dezelfde omgeving  Toeristische trekpleister

3  Locatie: Museumplein  Soortgebouw: Kunstdepot dat gebaseerd is op een schildpad dat verandert is in een gebouw.  Afmetingen: 30x20  Grondoppervlak: Steen  Gebruikers: 5000  Materialen/constructie/kleuren: Zwart metaal, steen, op elkaar gebouwd, zwart, wit en groen.  Aantal verdiepingen: 3  Sfeer: Modern Uitgangspunten

4 Eerst gingen we schetsen en ideeën bedenken. Uiteindelijk kozen we een schets die we het mooist vonden, dat was de schildpad. Eenmaal bezig bleek dat het materiaal wat we wilden gebruiken er niet was en een schildpad toch niet meer mogelijk bleek te zijn. Toen we geen uitweg zagen, hebben we van de schildpad een gebouw gemaakt. De samenwerking bij het gebouw ging goed.

5

6

7 We zijn naar Kraaijenvanger geweest. We kregen informatie over vroeger, hoe toen het proces verliep en hoe dat nu verandert is. Ook hebben we een rondleiding gekregen door het bureau heen. Je zag ook 3D printers en noem het maar op. Ook heeft hij vertelt hoe ze daar werken. In verschillende groepen zijn we er heen gegaan.

8 EINDEEINDE


Download ppt "De schildpad. Randvoorwaarden:  Bijzondere ingang: Ondergronds, zit een tunnel onder de steentjes.  Gebouw in dezelfde omgeving  Toeristische trekpleister."

Verwante presentaties


Ads door Google