De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Project Veiligheid Hoogvliet GEMAAKT DOOR: QUINT VERHEUL EN MIKE BOOT.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Project Veiligheid Hoogvliet GEMAAKT DOOR: QUINT VERHEUL EN MIKE BOOT."— Transcript van de presentatie:

1 project Veiligheid Hoogvliet GEMAAKT DOOR: QUINT VERHEUL EN MIKE BOOT

2 Inhoud Interview Omgeving Supermarkt Taken in supermarkt Veiligheid in de buurt

3 Interview Hoogvliet Filiaal manager (Peter de Wit) Z.V.D http://www.supermarkt.nl/downloads/CBL%20veiligheidsplan.pdf

4

5 Omgeving supermarkt

6 Takenverdeling Taken in de supermarktWat ze doen Filiaalmanager die houd overzicht op de mensen die werken op de versafdeling, DKW, kassa, en (AGF) groenten en fruit. Bedrijfsleider De leider van een bedrijf die regelt alle salarissen en papieren. Kassamedewerker Iemand die producten verkoopt en afrekent. (AGF) Groenten/Fruit Personeel die groenten en fruit vult en sorteert en alle bedorven fruit uit de schappen haalt. Versafdeling Personeel die verse brood bakt, snijd en inpakt en vers vlees snijdt en inpakt. Vakkenvuller/DKW Personeel die producten in de schappen vult.

7 Veiligheid in de buurt Rustige buurt Woningen Veiligheidsrisico’s: Veiligheidsrisico’s: Op middelbare scholen veiligheidsrisico’s nemen voor kinderdiefstal. Op middelbare scholen veiligheidsrisico’s nemen voor kinderdiefstal. Dat de politie controleert op Hoogvliet filialen waar vaak winkeldiefstal voorkomt Dat de politie controleert op Hoogvliet filialen waar vaak winkeldiefstal voorkomt

8 Einde


Download ppt "Project Veiligheid Hoogvliet GEMAAKT DOOR: QUINT VERHEUL EN MIKE BOOT."

Verwante presentaties


Ads door Google