De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VIDEOCLIP MAKEN. Stapje voor stapje een film van een minuut.

Verwante presentaties


Presentatie over: "VIDEOCLIP MAKEN. Stapje voor stapje een film van een minuut."— Transcript van de presentatie:

1 VIDEOCLIP MAKEN. Stapje voor stapje een film van een minuut.

2 WAT IS HET DOEL?  Goed worden in het bewerken van video.  Dat is handig in de toekomst.  Iedereen kan zomaar een filmpje maken, een goede vereist oefening.  Dus: oefening baart kunst.  En: creativiteit kent geen tijd.

3 WAT GA JE MAKEN?  Een clip van een minuut met een klein verhaaltje van jezelf/je groep.  Dit doe je bij 1 van je favoriete liedjes.  Belangrijk is dat je een verhaaltje vertelt over wat het voor je betekent. Laat duidelijk zien wat je bedoelt.

4 HOE GA JE DIT DOEN?  Maak in overleg met je docent straks een groepje van 3. Kies mensen die je qua kwaliteiten aanvullen en/of waarmee je goed creatief kunt zijn.  Gebruik per groep 1 laptop met movie maker erop.  Kies een liedje dat jullie mooi vinden.  Haal deze van youtube af met de mp3 youtube converter. (als je dat intypt op google, kom je er zeker wel)

5 DEEL 2  Laad het liedje in in windows movie maker.  Het programma kun je gratis downloaden als je het niet hebt.  Verkort je liedje tot 1 minuut zodat de belangrijkste gedeeltes van het liedje overblijven.  Verzin een verhaal met z’n 3en.  Ga het verhaal filmen.

6 EISEN AAN HET FILMPJE  Hij moet minimaal een minuut duren.  Je moet hem op youtube zetten en daarna opsturen.  Er moeten minimaal 6 scenes inzitten.  Emailadres: fe.vandoorn@noorderpoort.nl Wil je niet op de site geplaatst worden, zet dit er dan bij.fe.vandoorn@noorderpoort.nl

7 INSTRUCTIE VOOR DE DOCENTEN.  Willen jullie het filmpje checken voordat ze hem opsturen?  Is hij klaar, teken hem af op de aanwezigheidslijst.  Aanwezigheidslijsten heb ik.  Voor de student is alleen aanwezig zijn is niet voldoende, namelijk. Er mag/moet ook echt iets gemaakt worden.


Download ppt "VIDEOCLIP MAKEN. Stapje voor stapje een film van een minuut."

Verwante presentaties


Ads door Google