De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ZONDE? Dit klopt gewoon niet ZONDE! Dit klopt gewoon niet Verspilling, verlies; moreel kwaad; natuurlijk kwaad.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ZONDE? Dit klopt gewoon niet ZONDE! Dit klopt gewoon niet Verspilling, verlies; moreel kwaad; natuurlijk kwaad."— Transcript van de presentatie:

1

2 ZONDE? Dit klopt gewoon niet

3 ZONDE! Dit klopt gewoon niet Verspilling, verlies; moreel kwaad; natuurlijk kwaad

4 ZONDE? Dit klopt gewoon niet Allerlei vormen van kwaad Tragisch, vervreemding, vanzelfsprekend

5 ZONDE! Dit klopt gewoon niet Allerlei vormen van kwaad Hoe noem jij het?

6 ZONDE! Dit klopt gewoon niet Allerlei vormen van kwaad Het wordt niet altijd zonde genoemd

7 ZONDE! Dit klopt gewoon niet Allerlei vormen van kwaad Het wordt niet altijd zonde genoemd Overal kom je het tegen, ook in je eigen leven en in de kerk

8 ZONDE? Dit klopt gewoon niet Allerlei vormen van kwaad Het wordt niet altijd zonde genoemd Overal kom je het tegen, ook in je eigen leven en in de kerk Het ronduit noemen vinden we moeilijk

9 ZONDE? Dit klopt gewoon niet Allerlei vormen van kwaad Het wordt niet altijd zonde genoemd Overal kom je het tegen, ook in je eigen leven en in de kerk Het ronduit noemen vinden we moeilijk Je leert zonde pas echt kennen als je God leert kennen! (Psalm 97, 99, 8)

10 ZONDE! Dit klopt gewoon niet Allerlei vormen van kwaad Het wordt niet altijd zonde genoemd Overal kom je het tegen, ook in je eigen leven en in de kerk Het ronduit noemen vinden we moeilijk Je leert zonde pas echt kennen als je God leert kennen! En pas ècht echt als je Jezus Christus ontmoet.


Download ppt "ZONDE? Dit klopt gewoon niet ZONDE! Dit klopt gewoon niet Verspilling, verlies; moreel kwaad; natuurlijk kwaad."

Verwante presentaties


Ads door Google