De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Grizzly Beren Door: Guus, Petri, Gijs. Inleiding Voorwoord Voorwoord Hoofdstuk 1 Waar Leven Grizzly beren Hoofdstuk 1 Waar Leven Grizzly beren Hoofdstuk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Grizzly Beren Door: Guus, Petri, Gijs. Inleiding Voorwoord Voorwoord Hoofdstuk 1 Waar Leven Grizzly beren Hoofdstuk 1 Waar Leven Grizzly beren Hoofdstuk."— Transcript van de presentatie:

1 Grizzly Beren Door: Guus, Petri, Gijs

2 Inleiding Voorwoord Voorwoord Hoofdstuk 1 Waar Leven Grizzly beren Hoofdstuk 1 Waar Leven Grizzly beren Hoofdstuk 2 Hoe gaat het met de Grizzly beer? Hoofdstuk 2 Hoe gaat het met de Grizzly beer? Hoofdstuk 3 Over de Grizzly beer Hoofdstuk 3 Over de Grizzly beer Hoofdstuk 4 Wat eten Grizzly beren Hoofdstuk 4 Wat eten Grizzly beren Einde Einde Vragen? Vragen?

3 Voorwoord Wij kozen dit onderwerp omdat we het interestant vonden en meer wouden weten over de Beren en of dat ze met uitsterven zijn bedrijgt. waar ze wonen / leven, wat ze eten zeg maar alles over de beer zelf. Wij kozen dit onderwerp omdat we het interestant vonden en meer wouden weten over de Beren en of dat ze met uitsterven zijn bedrijgt. waar ze wonen / leven, wat ze eten zeg maar alles over de beer zelf.

4 H1, Waar leven Grizzly beren? In West Amerika en in West Canada In West Amerika en in West Canada

5 H2, Hoe gaat het met de Grizzly beer? De Grizzly Beer wordt Bedreigt

6 H3, Over de Grizzly beer Vroeger leefden ze in het wild. Nu leven ze in de Canadeese natuur reservaat. De latijnse naam voor de Grizzly beer is: Ursus arctos horribilis Vroeger leefden ze in het wild. Nu leven ze in de Canadeese natuur reservaat. De latijnse naam voor de Grizzly beer is: Ursus arctos horribilis Ursus = beer Ursus = beer Arctos = bruine beer Arctos = bruine beer Horriblis = Grizzly Horriblis = Grizzly De Grizzly beer is een Zoogdier en valt onder vleeseters (Carnivora) De Grizzly beer is een Zoogdier en valt onder vleeseters (Carnivora)

7 H4, Wat eten Grizzly beren Grizzly beren eten geen mensen! Ze vallen ze wel aan. Ze vallen je alleen aan als je dichtbij komt en als het een vrouwtje is met jonkies overwegen ze het. In canada is er een regel voor het reservaat dat je minimaal 100 meter er tussen in moet houden. Grizzly beren eten geen mensen! Ze vallen ze wel aan. Ze vallen je alleen aan als je dichtbij komt en als het een vrouwtje is met jonkies overwegen ze het. In canada is er een regel voor het reservaat dat je minimaal 100 meter er tussen in moet houden. Ze eten, Gras, schaaldieren en vlees Ze eten, Gras, schaaldieren en vlees Ook weg rennen is geen optie je kan beter gewoon stil blijven liggen dan denkt de beer dat het leven er al uit is. En gaat hij weg. Ook weg rennen is geen optie je kan beter gewoon stil blijven liggen dan denkt de beer dat het leven er al uit is. En gaat hij weg.

8 Filmpje Ik heb een erg interestant filmpje gevonden Ik heb een erg interestant filmpje gevonden Hoe een beer een prooi achter volgt en dood. Er komt geen bloed in voor maar ziet er wel erg heftig uit. Hoe een beer een prooi achter volgt en dood. Er komt geen bloed in voor maar ziet er wel erg heftig uit. Als je er klaar voor bent klik dan op de beer Als je er klaar voor bent klik dan op de beer

9 Einde Wij hebben genoten om deze presentatie te maken. En vonden het ook erg leuk om te onderzoeken het filmpje vond ik zelf erg interesand. Wij hebben genoten om deze presentatie te maken. En vonden het ook erg leuk om te onderzoeken het filmpje vond ik zelf erg interesand.

10 Zijn er nog Vragen?

11 Credits Powerpoint: Gijs Tekst: Guus, Petri, Gijs Plaatjes: Google, Gijs Ideeën: Guus, Petri Video: National Geographic Animatie’s: Gijs,Petri Programering: Gijs

12 Druk op ESC om af te sluiten, er volgen nog dia’s voor als de video niet werkte


Download ppt "Grizzly Beren Door: Guus, Petri, Gijs. Inleiding Voorwoord Voorwoord Hoofdstuk 1 Waar Leven Grizzly beren Hoofdstuk 1 Waar Leven Grizzly beren Hoofdstuk."

Verwante presentaties


Ads door Google