De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie “OnS”. “OnS” staat voor “Ontmoet in Slochteren”

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie “OnS”. “OnS” staat voor “Ontmoet in Slochteren”"— Transcript van de presentatie:

1 Presentatie “OnS”

2 “OnS” staat voor “Ontmoet in Slochteren”

3

4

5 www.onsslochteren.nl

6 Wat is “OnS”? “OnS” is een samenwerking tussen diverse partijen voor de inwoners van Slochteren waarbij ontmoeten centraal staat. Samen Sterk & Samen Versterken = SamenWerken

7 Denk aan: * Gezamenlijke website * * Gezamenlijke agenda * * Gezamenlijke (online) nieuwsbrief * * Gezamenlijke vrijwilligersbestand * * Gezamenlijke aanvraag subsidies * * Gezamenlijke advertentie inkomsten * * Gezamenlijke promotie * * Delen van kennis en ervaringen *

8 In een animatie…

9 Kinderboerderij CJG werkgroep fysieke ontmoetingsplek Dorpsvereniging …?...

10

11 Een agenda waar ook activiteiten, die in het kader staan van ontmoeten, van andere organisaties, verenigingen, bedrijven e.d. in staan. Tegen een vergoeding.

12 Een paar voorbeelden van mogelijke combinaties. (Het achterste gedeelte is bedacht om het geheel te creëren, dus niet als leidend.)

13

14 Een idee voor de website Hier `post-it plakkers. Een soort van prikbord idee. Van bewoners voor bewoners, Een beetje hetzelfde idee als de Buurtbox. Bijv. op de homepage, gezocht kat of hulp in de tuin. Bij de Kinderwereld een vliegermiddag, wie helpt mee organiseren of ik zou graag een thema hebben als decemberdrukte op de info- en speelmiddag. Heb je een rollator over of er even één tijdelijk nodig is weer geschikt voor het post-it bord bij Gevorderden.

15 Website Advertenties van bedrijven, welke gericht zijn op de diverse doelgroepen. Op de hoofdpagina ontvang je een grote doelgroep. Plaats je een advertentie op de pagina jeugd richt je je meer op een specifieke doelgroep. Deze advertenties kunnen inkomsten verzorgen voor onderhoud van de website, ander kosten en eventuele bijdrages aan activiteiten. Hier de namen/logo’s van sponsoren en partners, denk aan bijv. de dorpsvereniging, de kinderboerderij, de gemeente/sociaal team/CJG, en mooi zou zijn om bedrijven in de omgeving als partners (bijv. Frylemaborg of het kinderdagverblijf) te hebben welke o.a. ook activiteiten organiseren.

16 Website Deze spreekt voor zich, de laatste nieuwtjes. Ook hier weer het verhaal algemeen of doelgroep gericht. Voor de activiteiten agenda is hier ruimte, op de hoofdpagina zouden alle activiteiten kunnen staan. Op de sub pagina's juist weer gericht op de desbetreffende doelgroep. In de agenda zou tegen vergoeding ook een regeltje kunnen komen van activiteiten van bedrijven.

17

18


Download ppt "Presentatie “OnS”. “OnS” staat voor “Ontmoet in Slochteren”"

Verwante presentaties


Ads door Google