De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat een weer ! Zegswijzen Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen Keer terug.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat een weer ! Zegswijzen Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen Keer terug."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wat een weer ! Zegswijzen

3 Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen Keer terug naar het begin van mijn dia voorstelling

4 Keuzemogelijkheid Wil je nog graag even de informatie doornemen ? Klik op onderstaande knop Maak je graag onmiddellijk de oefeningen ? Klik op onderstaande knop

5 Schrijf de uitdrukking op de juiste plaats We hebben succes. We hebben de wind in de zeilen. Het verdwijnt snel. Het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

6 Het regent hard. Het regent pijpenstelen. Er is niets aan de hand. Er is geen wolkje aan de lucht.

7 Zij brengt blijheid in huis. Zij is het zonnetje in huis. Alles is verloren. Alles is naar de bliksem.

8 Schrijf de uitdrukking op de juiste plaats We hebben succes. We hebben de wind in de zeilen. Het verdwijnt snel. Het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

9 Het regent hard. Het regent pijpenstelen. Er is niets aan de hand. Er is geen wolkje aan de lucht.

10 Zij brengt blijheid in huis. Zij is het zonnetje in huis. Alles is verloren. Alles is naar de bliksem.

11 Het regent hard. Het regent pijpenstelen. Klik op de juiste zegswijze. Alles is naar de bliksem. We hebben de wind in de zeilen.Er is geen wolkje aan de lucht. Zij is het zonnetje in huis. Het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

12 Alles is verloren. Klik op de juiste zegswijze. Het regent pijpenstelen. Alles is naar de bliksem. We hebben de wind in de zeilen.Er is geen wolkje aan de lucht. Zij is het zonnetje in huis. Het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

13 Klik op de juiste zegswijze. We hebben succes. Het regent pijpenstelen. Alles is naar de bliksem. We hebben de wind in de zeilen.Er is geen wolkje aan de lucht. Zij is het zonnetje in huis. Het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

14 Er is niets aan de hand. Klik op de juiste zegswijze. Het regent pijpenstelen. Alles is naar de bliksem. We hebben de wind in de zeilen.Er is geen wolkje aan de lucht. Zij is het zonnetje in huis. Het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

15 Zij brengt blijheid in huis. Klik op de juiste zegswijze. Het regent pijpenstelen. Alles is naar de bliksem. We hebben de wind in de zeilen.Er is geen wolkje aan de lucht. Zij is het zonnetje in huis. Het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

16 Klik op de juiste zegswijze. Het verdwijnt snel. Het regent pijpenstelen. Alles is naar de bliksem. We hebben de wind in de zeilen.Er is geen wolkje aan de lucht. Zij is het zonnetje in huis. Het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

17 Schitterend !!


Download ppt "Wat een weer ! Zegswijzen Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen Keer terug."

Verwante presentaties


Ads door Google