De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

K. “Morgen gaan we weer naar huis,” mompelt Bella. “Je hebt nog láng geen zin om weg te gaan hè?” grinnikt Tobias. Bella schud met haar hoofd. Tobias.

Verwante presentaties


Presentatie over: "K. “Morgen gaan we weer naar huis,” mompelt Bella. “Je hebt nog láng geen zin om weg te gaan hè?” grinnikt Tobias. Bella schud met haar hoofd. Tobias."— Transcript van de presentatie:

1 K

2 “Morgen gaan we weer naar huis,” mompelt Bella. “Je hebt nog láng geen zin om weg te gaan hè?” grinnikt Tobias. Bella schud met haar hoofd. Tobias glimlacht en drukt zacht een kus op haar lippen.

3 “Misschien moeten we gebruik maken van de tijd die we hier nog hebben.” zegt Bella met een twinkeling in haar ogen. Tobias grijnst en begint de sluiting van haar bikini los te maken.

4 ~*~ Glimlachend kijken Olivia en Alex naar hun kleinkinderen, die in het gras zitten te spelen. Plotseling staat Elora op en gooit ze de auto waarmee ze aan het spelen was aan de kant. “Papa en mama!” gilt ze en ze wijst naar Bella en Tobias, die net uit de taxi stappen.

5 Elora waggelt naar haar ouders toe. Lachend tilt Bella het kleine meisje op. “Hé Loor,” zegt ze. Elora verstopt haar hoofd in haar moeder’s nek. “mama niet meer weg gaan.” fluistert ze.

6 Ondertussen heeft Tobias Mike opgetild. Lachend houdt hij hem ondersteboven. Mike lacht en grijpt met zijn handjes naar Tobias’ armen.

7 Nadat Tobias en Bella zich even hebben omgekleed, is het tijd voor de verjaardag van de tweeling. Bella kijkt even naar Tobias, en glimlacht als ze ziet dat hij ook naar haar kijkt.

8 En zo staat er even later twee kinderen in de tuin. “Gaaf,” zegt Mike met een grijns. Bewonderend kijkt Elora naar haar handen, die nu opeens een stuk groter zijn. “In jullie kamers liggen nieuwe kleren.” zegt Tobias met een knipoog. Lachend rennen de twee naar binnen.

9 Aimi. “Dit is echt een droge film.” merkt Aimi op. Samen met Casper kijkt ze Alice in Wonderland. Woensdagavond is hun vaste filmavondje geworden. Casper grinnikt, “Inderdaad. Maar dat betekent niet dat hij niet leuk is.”

10 “Dat zei ik ook helemaal niet.” zegt Aimi, en ze prikt Casper in zijn zij. Net op tijd pakt Casper haar hand vast. Hij grijnst, “Weet ik.”

11 Plots klinkt er een zacht mauwtje vanaf de grond. Pixie springt tussen hen in op de bank. Aimi lacht en aait Pixie over haar kopje.

12 Aan het eind van de avond brengt Aimi Casper naar de deur. “Volgende week weer?” glimlacht hij. Aimi knikt vrolijk. “Tuurlijk, het is altijd heel gezellig. Neem jij de film mee?” Casper denkt even na. “Ja, ik weet denk ik al wel iets. Mag het een romantische komedie zijn, of is dat te klef voor jou?” Aimi grijnst. “Nee hoor.”

13 Senna, Florian & Romée Vrolijk zit Romée aan tafel. Vandaag zal haar eerste schooldag zijn, en ze heeft er ongelofelijk veel zin in. Ze neemt de laatste hap van haar boterham, en hoort bus aankomen.

14 Snel geeft ze haar moeder een kus. “Tot vanmiddag!” roept ze vrolijk, en ze huppelt het huis uit.

15 Senna lacht, “ze is wel erg vrolijk hè.” “Jazeker.” zegt Florian met een glimlach. Hij loopt naar haar toe en slaat zijn armen om haar middel. Senna werpt een blik op de klok en zucht. “Wij moeten ook gaan.” mompelt ze.

16 “We hebben het gehaald.” fluistert Senna. Florian grijnst, “en óf we het gehaald hebben. Allebei een tien!” zegt hij. Senna glimlacht en geeft hem een kus. “Eindelijk klaar op de uni.” zegt ze vrolijk.

17 Om 3 uur komt Romée weer thuis. De glimlach die vanochtend op haar gezicht stond is niet weg. Sterker nog, hij is nog groter geworden.

18 “En, was het leuk?” vraagt Florian. “Heel erg!” zegt Romée enthousiast. “We moesten rekenen en schrijven, en ik heb huiswerk gekregen!” zegt ze stralend. Florian grinnikt, en aait over haar haar.

19 “Ga je dan nu je spullen bij elkaar zoeken?” vraagt Florian. Romée knikt vrolijk. Haar ouders hadden haar vanochtend al vertelt dat ze vandaag waarschijnlijk gingen verhuizen.

20 Luca & Claire. “Lukt het?” vraagt Luca glimlachend. “ja hoor.” zucht Claire. Ze typt nog wat in het bestandje van haar paper, en slaat dan op. “Klaar.” mompelt ze.

21 Even later, nadat ze gegeten hebben, zijn ze klaar om weg te gaan naar hun eindexamen.

22 En als ze na een paar uur terug komen, zijn ze geen studenten meer! “Gehaald!” grijnst Claire. Luca lacht en drukt een kus op haar lippen.


Download ppt "K. “Morgen gaan we weer naar huis,” mompelt Bella. “Je hebt nog láng geen zin om weg te gaan hè?” grinnikt Tobias. Bella schud met haar hoofd. Tobias."

Verwante presentaties


Ads door Google