De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum Art2B Y o u n g U r b a n P r o.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum Art2B Y o u n g U r b a n P r o."— Transcript van de presentatie:

1 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum Art2B Y o u n g U r b a n P r o f e s s i o n a l N e t w e r k Onderdeel van de Bedrijfsvrienden Van het Dordrechts Museum

2 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum Why Met kunst raak je mensen, kunstenaars denken net een stapje verder en kunnen een verhaal op een bijzondere manier verbeelden. Met kunst en creativiteit kan de identiteit van een gebied of organisatie worden gevormd en versterkt, prikkel je tot nadenken, kan je innovatief zijn en creëer je nieuwe waarden; kunst levert een waardevolle bijdrage aan onze samenleving, aan jouw eigen èn jouw ondernemers geest. ---------- Wij geloven dat historisch besef en gevoel voor schoonheid je leven dus verrijkt. Wij willen dit combineren met een zakelijk platform, zodat je ook je netwerk verrijkt. Die combinatie maakt het plezierig, leerzaam en relevant. Want wees eerlijk: “gewoon netwerken is toch best saai?”.

3 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum - quote - “Nooit aan gedacht om mij te verdiepen in de Dordtse Musea. Ik wist wel dat ze bestonden en zou er ooit wel naartoe zijn gegaan, maarja wanneer dan en wat is er eigenlijk te zien en te doen… druk druk druk en zoveel andere dingen. Via een uitnodiging van de bedrijfsvrienden toch gelukt op een laagdrempelige manier en zeer zeker gezellig. De basis voor dit platform was gelegd … ”

4 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum How Door een lidmaatschap aan te bieden dat een bijzondere en waardevolle bijdrage levert aan de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van jonge ondernemende Drechtstedenaren en waardoor betrokkenheid gestimuleerd wordt bij de Dordtse Musea.

5 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum What Binnen het platform Art2B van de bedrijfsvrienden van het Dordrechts Museum worden kunst, historisch besef en ondernemen in een ongedwongen en laagdrempelige setting samen gebracht. ------ Je krijgt toegang tot een interessant netwerk in een stijlvolle, maar ongedwongen sfeer. Je krijgt meer gevoel voor en een beetje verstand van kunst en de Dordtse historie. Je volgt leerzame lezingen & activiteiten. Je wordt ambassadeur voor Dordtse musea Je wordt er dus alleen maar beter van

6 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum What’s in it for me? Persoonlijke waarde Je kan hier laagdrempelig kennismaken met en leren over kunst, cultuur, historie van Dordrecht Zakelijke waarde Kunst & ondernemen worden samengebracht gelet op interessante input voor jouw zakelijke ontwikkeling. Je kan hier ongedwongen en informeel netwerken Je hebt laagdrempelige toegang tot de gevestigde zakelijke orde Maatschappelijke waarde Je draagt bij aan cultuur profiel Dordrecht / Drechtsteden Je ondersteunt het museum (financieel en ambassadeur)

7 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum Wat krijg je bij Art2B EYE & ARTUitnodiging voor twee previews waarbij je de inns & outs te horen krijgt MIND & ARTLezing(en) over de waarde van kunst voor ondernemers. ART & InspirationBorrels en BBQ in een ongedwongen, gezellige setting met alle Bedrijfsvrienden van het Dordrechts Museum. FAMILY & ARTHet Dordrechts Museum heeft veel dynamische en interactieve activiteiten te bieden voor jou en jouw kinderen. EXTRA ARTBuiten activiteiten en excursies in samenwerking met sponsoren.

8 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum EYE & ART Uitnodiging voor alle previews in de musea. Samen met de conservator loop je door de nieuwe tentoonstellingen. Je krijgt laagdrempelig informatie over de tentoonstelling, de kunstenaar en context.

9 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum MIND & ART Lezingen / masterclasses met als kern de waarde die kunst voor jouw zakelijke ontwikkeling en ondernemers heeft, soms met een kijkje achter de schermen en met sprekers die hun sporen verdiend hebben. Jeroen Everaert Creatief concept Markthal Spreker Michiel Nannen Verder kijken met Taco Dibbits

10 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum ART & inspiration Borrels en BBQ in een ongedwongen, gezellige setting met alle bedrijfsvrienden van het museum. Gaat altijd gepaard met bijvoorbeeld de presentatie van een nieuwe aankoop van het museum, een opening van een tentoonstelling of bijvoorbeeld als er een prijs gewonnen is.

11 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum FAMILY & ART Het Dordrechts Museum heeft veel dynamische en interactieve activiteiten te bieden voor jou en jouw kinderen. Samen organiseren wij onder andere speurtochten, simulaties en worden wij zelf kunstenaars.

12 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum EXTRA ART Vanuit de activiteiten commissie worden extra activiteiten georganiseerd al dan niet in samenwerking met een sponsor. Denk aan: –Stadswandelingen zoals ‘Gezicht op Dordrecht’ waar de zichtlijnen van schilderijen uit de tentoonstelling wordt opgezocht. –Een kijkje achter de schermen bij gerenommeerde kunst- of cultuurinstellingen. –Geen idee of het lukt maar wij denken aan excursies naar Kroller Moller, Gemeente Museum Den Haag, het Singer Museum etc.

13 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum Het Dordrechts Museum

14 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum ‘Join the elite’ ;-) Voor € 350,- per jaar kan jij jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling verrijken. Het lidmaatschap is inclusief partner Het lidmaatschap is vooral kostendekkend met een kleine bijdrage voor de ondersteuning van al het moois in het museum en soms extra activiteiten binnen [titel club]. www.art2b.one

15 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum “ Lid worden van de Bedrijfsvrienden is wel een hele plezierige keuze als je iets terug wilt doen voor je stad of regio. Je ontmoet leuke en bijzondere mensen, er zijn interessante bijeenkomsten die zowel voor de leek als de echte liefhebber van kunst altijd iets bijzonders te bieden hebben. De betekenis van het Dordrechts Museum voor de regio Drechtsteden wordt nog steeds onderschat. Met steun van het bedrijfsleven kunnen we de unieke combinatie van Musea, Hof van Nederland, het Regionaal Archief en onze historische binnenstad nog meer power geven om uit te groeien tot een echte magneet voor bezoekers uit binnen- en buitenland” Engel Ames

16 Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum ‘Jeder Mensch ist ein Künstler’ Joseph Beuys


Download ppt "Art2B historie & kunst voor iedereen toegankelijk Young professional platform van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum Art2B Y o u n g U r b a n P r o."

Verwante presentaties


Ads door Google