De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

‘’ KERNTAAK 2.1 ‘’ Namen:Güler Kim Bernadette Kitty.

Verwante presentaties


Presentatie over: "‘’ KERNTAAK 2.1 ‘’ Namen:Güler Kim Bernadette Kitty."— Transcript van de presentatie:

1 ‘’ KERNTAAK 2.1 ‘’ Namen:Güler Kim Bernadette Kitty

2 PRESTATIE INDICATOREN: Punt E: Adviseert collega’s bij het vormgeven van een goed contact met de ouders/opvoeders op basis van de binnen de instelling gehanteerde pedagogische visie/vve methode. Bewijsstukken: Observatieformulier Observeren van collega’s, geven van feedback over haar/zijn presentatie richting ouders bij haal en brengmoment. Kijken of zij deze feedback heeft toegepast en of haar presentatie nu wat opener richting ouders is. Verbeterrapport/adviesrapport Beleidsplan over ouderbetrokkenheid lezen, met collega’s in gesprek gaan over de gang van zaken. Analyseren goede punten en verbeterpunten. Filmopname oudergesprek (VIB) Aan de hand van een filmopname geef je collega’s feedback en advies over de verbeterpunten in het contact met de ouders/opvoeders.

3 PRESTATIE INDICATOREN: Punt F: Kent de manieren en de noodzaak om de ouders/opvoeders te betrekken bij de ontwikkeling van hun kind. Bewijsstukken: Observatie Aan de hand van een observatie kan je tips voor ouders opstellen zodat de omgang met hun kind flexibeler verloopt. Verslag van het gesprek met de ouders (bij de breng/haalmomenten) Demonstratie, knutselwerkjes, een logboek/dagboek, foto’s en filmpjes. Samenvatting van de theorie/TOETS Zoek betrouwbare theorie in de boeken en op het internet. Maak een samenvatting waarin je laat zien dat je kennis beheerst.

4 PRESTATIE INDICATOREN: Punt G: Analyseert het pedagogisch/didactisch handelen van collega’s en ouders/opvoeders en adviseert hen hierbij vanuit de binnen de organisatie gehanteerde pedagogische visie/vve methode. Bewijsstukken: Filmopname en verslag Film je collega in een bepaalde situatie zoals een activiteit, bekijk dit terug met haar, analyseer dit en geef feedback. Observatieverslag Observeer/analyseer de ouders tijdens de breng/haalmomenten. En geef hier waar nodig feedback op. Theorie over pedagogisch handelen Zoek betrouwbare theorie op en maak hier een samenvatting van.

5 SLOT: Hier hebben we nog een filmpje voor Pascal! https://www.youtube.com/watch?v=L4AlRpY5EkY

6 Pluk de dag en blijf positief, ook al mislukken al je bewijsstukken!!!


Download ppt "‘’ KERNTAAK 2.1 ‘’ Namen:Güler Kim Bernadette Kitty."

Verwante presentaties


Ads door Google