De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1www.gbsardooie.bedocucentrum Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk! Klik.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1www.gbsardooie.bedocucentrum Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk! Klik."— Transcript van de presentatie:

1

2 1www.gbsardooie.bedocucentrum Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk! Klik in de werkbalk op de knop “afdrukvoorbeeld”

3 2www.gbsardooie.bedocucentrum Zo ziet de afdruk van je overzicht er uit ! Dit overzicht telt 10 bladzijden. Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk! Klik op “Volgende” om verder te kijken.

4 3www.gbsardooie.bedocucentrum Klik in dit afdrukvoorbeeld op “Instellen” uit de menubalk. Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk!

5 4www.gbsardooie.bedocucentrum Klik nu op het tabblad “Koptekst/voettekst”. Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk!

6 5www.gbsardooie.bedocucentrum Voor tekst bovenaan je blad klik je op “Aangepaste koptekst…” Voor tekst onderaan je blad klik je op “Aangepaste voettekst…”EN / OF Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk!

7 6www.gbsardooie.bedocucentrum Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk! Tik je voornaam & naam correct in, in één van bovenstaande vakjes ! Vergeet niet op “OK” te klikken. (=bevestigen)

8 7www.gbsardooie.bedocucentrum Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk! Tik “zonneland 2003” in één van bovenstaande vakjes ! Klik op “OK” !

9 8www.gbsardooie.bedocucentrum Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk! Klik nog eens op “OK”.

10 9www.gbsardooie.bedocucentrum Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk! In ons afdrukvoorbeeld zien we nu “koptekst” en/of “voettekst” !

11 10www.gbsardooie.bedocucentrum Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk! Klik op afdrukken. Controleer het afdrukbereik en het aantal exemplaren ! Druk nu af.

12 11www.gbsardooie.bedocucentrum Einde opdracht 2


Download ppt "1www.gbsardooie.bedocucentrum Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk! Klik."

Verwante presentaties


Ads door Google