De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Deel 1 Oriëntatie op het starten van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 1 Wat voor ondernemer ben ik?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Deel 1 Oriëntatie op het starten van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 1 Wat voor ondernemer ben ik?"— Transcript van de presentatie:

1 Deel 1 Oriëntatie op het starten van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 1 Wat voor ondernemer ben ik?

2 Inhoud deel 1 Oriëntatie op het starten van een onderneming 1 1Oriënteren op het starten van een onderneming (H 1) 2Oriënteren op het runnen van een onderneming (H 2 t/m 7) 3Besluiten of ondernemen als toekomstperspectief past (H 8)

3 Bekijk het filmpje www.use.li/ED/783www.use.li/ED/783 Deel 1 Oriëntatie op het starten van een onderneming 2 ► Ben ik een ondernemerstype? ► Presenteer jezelf: wie ben ik? ► Hoe kies ik? ► Waar denk ik aan bij het starten van een bedrijf? ► Welke eigenschappen heeft een ondernemer? ► Wat vinden anderen van mij als ondernemer? ► Is ondernemen mijn passie? Hoofdstuk 1 Wat voor ondernemer ben ik?

4 Deel 1 Oriëntatie op het starten van een onderneming Hoofdstuk 1 Wat voor ondernemer ben ik? 3 ► Ben ik een ondernemerstype? ► Welke eigenschappen heeft een ondernemer? ► Wat vinden anderen van mij als ondernemer? ► Is ondernemen mijn passie? ► De ondernemer aan het woord

5 Deel 1 Oriëntatie op het starten van een onderneming Hoofdstuk 1 Wat voor ondernemer ben ik? 4 ► Waar moet ik aan denken als ik ondernemer wil worden?


Download ppt "Deel 1 Oriëntatie op het starten van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 1 Wat voor ondernemer ben ik?"

Verwante presentaties


Ads door Google