De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website www.alexklaasen.nl Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website www.alexklaasen.nl Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud."— Transcript van de presentatie:

1 Mapping the field

2 ALEX KLAASEN Eigen website www.alexklaasen.nl Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud niet up to date en valt de styling voor de rest tegen. Fansite Facebook & Twitter Alex Klaasen twittert in ieder geval niet onder zijn eigen naam. Ook op Facebook zijn er alleen fanpagina’s te vinden. Ik heb voormultitalent Alex Klaasen gekozen omdat ik hem en zijn werk zeer bewonder. De combinatie van muziektheater en acteerkunst spreekt mij erg aan. Hij is een goed voorbeeld van een geweldige acteur die ook nog eens verschrikkelijk muzikaal is en echt heel goed muziek kan maken.Door deze talenten te combineren maakt Alex Klaasen voorstellingen die mij enorm inspireren.De kennis op verschillende vlakken geeft zijn werk naar mijn mening meer verdieping en een soort extra laag. Het maakt zijn werk ook veelzijdig en vol mooie details. Ik was benieuwd of dit ook terug te zien was in zijn online identiteit. Dit is wat ik hierover heb gevonden:

3 Sluit dit aan bij het werkveld? Site up to date houden Regelmatig communiceren naar buitenwereld Persoonlijkheid inbrengen in online identiteit Naar mijn mening sluit de online identiteit niet aan bij het beeld dat Alex Klaasen in zijn werk uitstraalt. Zijn site is absoluut niet up-to date en hij communiceert niet openlijk met de wereld via Facebook of Instagram. Dit laatste vind ik overigens niet per se iets slechts. Ik vind het een goede keuze om dit privé te houden. Echter denk ik wel dat er hier als artiest wel veel te halen is. Zeker in ons vak. Door mensen te laten weten dat je bezig bent met je werk en met projecten, vergaar je meer bekendheid. Dit vind ik, zeker als ik straks ben afgestudeerd, toch wel erg belangrijk. Ik zie nu duidelijk dat je heel actief moet zijn in het presenteren naar de buitenwereld. Je hebt het echt allemaal zelf in de hand. Aan de hand van dit onderzoekje omtrent Alex Klaasen heb ik drie belangrijke punten gevonden waar ik als artiest op wil letten:


Download ppt "Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website www.alexklaasen.nl Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud."

Verwante presentaties


Ads door Google