De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

OGP5: Vakwerk en rekenen  Beginsituatie van leerlingen in beeld;  Een goede rekeninstructie;  Werkvormen om te differentiëren;  Toetsing;  Taal in.

Verwante presentaties


Presentatie over: "OGP5: Vakwerk en rekenen  Beginsituatie van leerlingen in beeld;  Een goede rekeninstructie;  Werkvormen om te differentiëren;  Toetsing;  Taal in."— Transcript van de presentatie:

1 OGP5: Vakwerk en rekenen  Beginsituatie van leerlingen in beeld;  Een goede rekeninstructie;  Werkvormen om te differentiëren;  Toetsing;  Taal in de rekenles;  Mediadidactiek in de rekenles.

2 Verwerking artikel Inventariseren van de gemaakte checklist. Werkvorm: placemat

3 Groepsopdracht Werk in groepjes van 4 studenten een big idea uit. Zoek medestudenten uit die in dezelfde bouw stagelopen (onderbouw, middenbouw, bovenbouw) Voer de les uit in je stageklas. Maak een video-opname van de presentatie van het probleem en de presentatie van de kinderen; Deze opname komt aan bod tijdens het volgende kwartaal. In bijeenkomst 7 en 8 gaan jullie de opbrengsten aan elkaar presenteren. Dit biedt mooi materiaal voor je blog!

4 Aan de slag!


Download ppt "OGP5: Vakwerk en rekenen  Beginsituatie van leerlingen in beeld;  Een goede rekeninstructie;  Werkvormen om te differentiëren;  Toetsing;  Taal in."

Verwante presentaties


Ads door Google