De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat is belangrijk? Dat we Gods goedheid beleven Dat we dagelijks veranderen Dat we op weg zijn naar heerlijkheid Dat we leren zien met Gods ogen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat is belangrijk? Dat we Gods goedheid beleven Dat we dagelijks veranderen Dat we op weg zijn naar heerlijkheid Dat we leren zien met Gods ogen."— Transcript van de presentatie:

1 Wat is belangrijk? Dat we Gods goedheid beleven Dat we dagelijks veranderen Dat we op weg zijn naar heerlijkheid Dat we leren zien met Gods ogen

2 Wat is belangrijk? 2 Cor.4:15 Doordat jullie zijn gaan geloven, hebben jullie Gods goedheid leren kennen.

3 Wat is belangrijk? 2 Cor.4:16 Ik ga dus door met mijn werk, ik geef niet op. Dat kan me mijn leven kosten, maar dat is niet erg. Want het belangrijkste is dat ik van binnen een nieuwe mens word, elke dag meer.

4 Wat is belangrijk? 2 Cor.4:17 De moeilijkheden die we meemaken, gaan voorbij. Die zijn niet belangrijk. Maar ze brengen ons iets wat juist wel belangrijk is: het eeuwige leven bij God. (… een alles verre te boven gaand eeuwig gewicht van heerlijkheid nbg)

5 Wat is belangrijk? 2 Cor.4:18 De dingen die we om ons heen zien, zijn niet belangrijk. Het gaat om de dingen die we nog niet zien. Want alle zichtbare dingen zullen verdwijnen, maar de dingen die we nog niet zien, zijn eeuwig.


Download ppt "Wat is belangrijk? Dat we Gods goedheid beleven Dat we dagelijks veranderen Dat we op weg zijn naar heerlijkheid Dat we leren zien met Gods ogen."

Verwante presentaties


Ads door Google