De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kerntaak 2.1 competentie-indicatoren E, F & G NATASCHA SHEFIRA KUBRA KIMBERLEY ARMINE.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kerntaak 2.1 competentie-indicatoren E, F & G NATASCHA SHEFIRA KUBRA KIMBERLEY ARMINE."— Transcript van de presentatie:

1 Kerntaak 2.1 competentie-indicatoren E, F & G NATASCHA SHEFIRA KUBRA KIMBERLEY ARMINE

2 2E Adviseert collega’s bij het vormgeven van een goed contact met de ouders/opvoeders op basis van de binnen de instelling gehanteerde pedagogische visie/VVE methode  Bestuderen van het pedagogisch beleidsplan met name ouderbetrokkenheid en bijvoegen.  Aan de hand van het pedagogisch beleidsplan (ouderbetrokkenheid) in de praktijk observeren en signaleren.  Voorstel (schriftelijk en mondeling) ter bevordering van ouderbetrokkenheid.

3 2F Kent de manieren en de noodzaak om de ouders/opvoeders te betrekken bij de ontwikkeling van het kind  Uitslag toets ouderbetrokkenheid.  Ouders betrekken bij de thema’s door middel van mondelinge overdracht en/of brief.  Een één op één gesprek met ouder(s)/opvoeders(s) op basis van observatie

4 2G analyseert het pedagogisch/didactisch handelen van collega’s en ouders/opvoeders en adviseert hen hierbij van de binnen de organisatie gehanteerde pedagogische visie/VVE methode  Is op de hoogte van pedagogisch visie en –beleidsplan met betrekking tot het pedagogisch didactisch handelen.  Aan de hand van het pedagogisch beleidsplan (pedagogisch- en didactisch handelen) in de praktijk observeren en signaleren. Vervolgens bespreken in een vergadering en collega’s daarin adviseren.  Opstellen enquête voor de ouders/opvoeders over het welbevinden van hun kind en de tevredenheid van ouders peilen. De uitkomsten van de enquête bespreken met collega’s en daarna individueel de ouders adviseren/bespreken.


Download ppt "Kerntaak 2.1 competentie-indicatoren E, F & G NATASCHA SHEFIRA KUBRA KIMBERLEY ARMINE."

Verwante presentaties


Ads door Google