De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later."— Transcript van de presentatie:

1

2 Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later kan ik toveren en mensen in een pad veranderen. Maar vandaag ga ik eerst de andere heksen ontmoeten.

3 Toen ze aankwam was ze zenuwachtig maar dat was ze al. Haar beste vriendinnen waren er al maar die zijn ook zenuwachtig. Hallo zeiden ze, hoi zij het onhandige heksje. He de bel luit we gaan onze vakken horen nou kom op dan, hihi. Toen ze binnen kwamen was het druk maar ook groot anders zaten ze tegen elkaar geklemt.

4 Stilte!!! Oké ik zal de leraren voorstelen dit is juf Petra en zij gaat jullie leren vliegen. Meester van de toverspreuken zo word hij genoemd, hij geeft jullie spreuken. En ik ga jullie in de gaten houden. Als je niet goed oplet stuur ik je naar huis en krijg je morgen nog een kans, als je die verprutst mag je nooit meer komen. Dus wij zijn streng.

5 Zo jullie kennen mij als het goed is. Eens kijken jij mag eerst Lilly, dat is het onhandige heksje!!! Jij mag als eerste vliegen. En Petra strooide poeder over haar heen. Cool ik kan vliegen, oké Lilly nu je in de lucht bent ga je naar buiten toe, stuur maar.

6 Lilly pas op, wow help help, Lilly spring er af straks doe je je pijn. het is te laat ze was tegen de muur geknald. Au :zei ze. Kom ik neem je mee naar meester van de tover spreuken. Meester van de toverspreuken :zei juf Petra. U moet de tover spreuk van bloedende wonden spreken Lilly is tegen de muur aan gevlogen. Diebedie babedie poef, en er was geen druppeltje bloed te zien.

7 Dank u, graag gedaan. En ze gingen weer terug naar de klas, maar toen ze binnen kwamen waren alle heksjes in de lucht op de bezem. En Lilly werd jaloers want alle andere heksjes konden wel vliegen maar zij niet. Lilly werd heel erg boos, klom via de boekenkast om hoog en trok hun allemaal naar beneden en rukte ze van de bezem af.

8 Zo jullie hebben mijn naam onthouden. Lilly ik hoop dat je niet weer brokken gaat maken. Nou wie wil er als eerst? Ik :zij Lilly. Nee ik wil iemand anders die het eerst voor doet en dan mag jij Lilly :zei meester van de toverspreuken. Ik wil wel zei Lilly,s beste vriendin. Zo dus jij denkt dat je het kan, laat dan maar zien ik ben benieuwt. En het werd donker gemaakt en 10 seconden later had ze prachtig vuurwerk.

9 Zo Lilly jij mag nu, Lilly liep naar voren en begon te toveren, toen goot ze er een beetje van dat blauw en rode spul er bij en toen BOEM het ontplofte Lilly,s haren stonden recht op. Ook die van meester van de toverspreuken. Hij keek boos naar Lilly. Lilly zei die boos jij gaat dit allemaal opruimen en meiden jullie mogen naar buiten jij heb trouwens een 10+. Ik? vroeg Lilly nee je beste vriendin!!!

10 Toen Lilly klaar was probeerde ze het nog een keer en ontplofte weer en weer moest ze alles opruimen. Meester van toverspreuken kwam binnen en zei ben je nou nog niet klaar, oh laat ook maar ik tover het wel schoon ga jij maar naar huis. Toen ging Lilly naar huis ze pakte haar spullen en liep de klas uit.

11 Toen ging Lilly naar huis ze pakte haar spullen en liep de klas uit. Maar toen ze weg wou gaan wou ze nog iets aan meester van de toverspreuken vragen. Toen ze aan de deur klink vast hield, drukte ze het niet naar beneden!!! Ze hoorde meester van de toverspreuken, dat hij een spreuk hard op zij. Hij zij: ik ben het zat van al het stof dus weg met de stof. Toen ging Lilly naar huis. Toen ze de spreuk zij was het met vijf seconden blinkend schoon.

12 Haar moeder kwam naar beneden en zag wat Lilly had gedaan, Lilly hoe kan ze het zo schoon krijgen, met de toverspreuken natuurlijk. Haha.

13 einde


Download ppt "Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later."

Verwante presentaties


Ads door Google