De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God."— Transcript van de presentatie:

1 Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God

2 De “Adrianen” heten iedereen van harte welkom en helpen waar ze kunnen.

3 De presentatie van deze middag ligt in handen van: Sjoert en Marlisa !

4 Welkom, welkom welkom iedereen doe je met ons mee
Welkom, welkom welkom iedereen doe je met ons mee? We beginnen zo meteen. Welkom, welkom fijn dat jij er bent! Zing gezellig mee als jij het liedje kent.   Maar eerst nog even dit voor we verder gaan tellen we tot drie en dan roep jij je naam 1, 2, 3 ... Je mag er zijn! Wie ik? Ja jij! Je hoort er helemaal bij Had je zeker niet gedacht?

5 Dan gaan er nu een aantal wensen in vervulling
Dan gaan er nu een aantal wensen in vervulling De eerste wens: Albertine, Rosalie en Romée willen graag kniepertjes bakken voor de hele zaal. Ria zal ze daarbij helpen en ze kunnen gelijk aan de slag.

6 Wens 2: Thijn wil graag een keer koster zijn in de kerk en mag ook gelijk aan de slag met Anne
Rens wil graag Keeper training van de keeper van het 1e elftal van Omlandia en krijgt via een filmpje te horen dat ook deze wens binnenkort in vervulling gaat.

7 Wie is er binnenkort jarig? Weet je wat? Iedereen!
Vandaag is het de dag om nooit meer te vergeten De Here God heeft jou al weer een jaar gespaard En daarom is het feest en zijn er mooie slingers Jij krijgt de cadeautjes en wij een stukje taart Wij wensen jou van harte In je nieuwe levensjaar Gods zegen en nabijheid toe En zingen met elkaar Het aller-, allerbeste Het ga je reuzegoed Bij alles wat je leren mag En alles wat je doet Hieperdepiep Hoera! In de gloria! Wie is er binnenkort jarig? Weet je wat? Iedereen! Jezus, U bent mijn vriend U bent een vriend die om mij geeft en die mij keer op keer vergeeft Ook als ik domme dingen doe toch bent U daar. En ook al ben ik soms niet trouw toch weet ik dat U van me houdt Jezus, U bent mijn vriend.

8 Noa wil opa graag even in het zonnetje zetten.
FF serieus Noa wil opa graag even in het zonnetje zetten. en haar wens: een paardrijles, gaat in vervulling

9 Ondertussen luisteren en kijken wij naar het bijbelverhaal van Hanna Hanna heeft ook een wens, heen hele grote wens. Hanna en Elkana willen graag een kindje en elke dag vraagt Hanna aan God om haar toch een kindje te geven. ‘Alstublieft, Heer, laat mij ook een kindje krijgen’ smeekt ze. ‘Als u mij een zoon geeft, dan zal hij van U zijn en dan zal ik hem terugbrengen naar de tempel om U als één van Uw priesters te dienen. En Hanna’s wens gaat in vervulling. Ze krijgt een zoontje, Samuël en als hij groot genoeg is brengt ze hem naar de tempel, naar de priester Eli.

10 Mijn grootste wens is niet om rijk te zijn, dat ik alles heb: zakken vol met geld. Maar mijn grootste wens is om bij U te zijn, dat is het enige dat telt, het enige dat telt. Refrein: Want bij U heb ik vrede, bij U heb ik vrede. Mijn grootste wens is niet om sterk te zijn, dat ik alles kan net als een superheld. Maar mijn grootste wens is om bij U te zijn, dat is het enige dat telt, het enige dat telt. Mijn grootste wens is niet om slim te zijn, dat ik alles weet en ieder staat versteld. Maar mijn grootste wens is om bij U te zijn, dat is het enige dat telt, het enige dat telt. Daniël heeft twee wensen, hij wil graag iets uitvinden waardoor alle mensen weer beter kunnen worden, maar daarvoor zal hij toch nog veel moeten leren. De tweede wens, knuffelen met een hondje kan wel direct in vervulling gaan.

11 Hiervoor laten zelfs de bak-dames hun apparaat even in de steek.
En dan een spel: PROPPEN Gaan er meer dames of meer heren in een tentje? Hiervoor laten zelfs de bak-dames hun apparaat even in de steek. 25 dames en 28 heren, de mannen winnen!

12 Ook de kniepertjes zijn overheerlijk en worden uitgedeeld
De wens van Jan: frikandel van 1 meter eten. Hierbij krijgt hij hulp van de hele zaal Ook de kniepertjes zijn overheerlijk en worden uitgedeeld Noa heeft genoten van haar eerste paardrijles

13 Vele handen maken licht werk.
Ga in vrede, ga in liefde, ga in de kracht van onze Heer. Met zijn blijdschap,  en zijn zegen, Ga met God, tot de volgende keer. Dit is mijn gebed voor jou, elke dag steeds weer: Vele handen maken licht werk.


Download ppt "Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God."

Verwante presentaties


Ads door Google