De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Eigenaardig hoe dit uitkomt. Zelfs als je niet religieus bent, zou je dit moeten lezen …

Verwante presentaties


Presentatie over: "Eigenaardig hoe dit uitkomt. Zelfs als je niet religieus bent, zou je dit moeten lezen …"— Transcript van de presentatie:

1 Eigenaardig hoe dit uitkomt. Zelfs als je niet religieus bent, zou je dit moeten lezen …

2 V: Wat is het kortste hoofdstuk in de Bijbel? A: Psalm 117.

3 V: Wat is het langste hoofdstuk in de Bijbel? A: Psalm 119.

4 V: Welk hoofdstuk staat in het midden van de Bijbel? A: Psalm 118.

5 Gegeven: Er zijn 594 hoofdstukken voor Psalm 118. Er zijn 594 hoofdstukken na Psalm 118. Tel deze getallen op en je krijgt 1188. V: Wat is het middelste vers in de Bijbel? A: Psalm 118:8

6 Zegt dit vers iets belangrijk over Gods wil voor ons leven? Als iemand zegt dat hij graag Gods wil voor zijn leven wil vinden, dat hij graag in het centrum van Zijn wil wil zijn, verwijs hem dan naar het centrum van Zijn Woord.

7 Psalms 118:8 (NKJV) "Het is beter zijn toevlucht te nemen tot de HEER, dan op de mens te vertrouwen." Is dat niet treffend? God zit in het midden! Voordat ik dit stuurde heb ik voor jou gebeden. Heb je een minuut – 60 seconden voor God? Bid dan volgend klein gebed voor wie dit naar jou stuurde.

8 “Lieve Vader, zegen mijn vriend(in) in wat U weet dat hij of zij vandaag nodig heeft. Moge zijn/haar leven vol zijn van Uw vrede, voorspoed en kracht als hij/zij zoekt naar een diepere relatie met U. Amen.”

9 Stuur dit door naar 10 anderen. Binnen een paar uur hebben 10 mensen voor jou gebeden en jij hebt er voor gezorgd dat veel mensen tot God bidden voor anderen. Wacht en kijk hoe de kracht van God in jouw leven werkt omdat je doet waar Hij van houdt.

10 Als je leven moeilijk verloopt, onthou dan dat geloof je niet vrijwaart van problemen, maar je er doorheen helpt! “Als je het verlangen je toekomst te bepalen loslaat, word je gelukkig.”

11 God zegene en beware je!

12


Download ppt "Eigenaardig hoe dit uitkomt. Zelfs als je niet religieus bent, zou je dit moeten lezen …"

Verwante presentaties


Ads door Google