De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jezelf voorbereiden op een operatie. Eerste voorbereiding Korte nagels Afdoen van horloge en juwelen Opzetten van operatiemuts en mondmasker Zorg dat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jezelf voorbereiden op een operatie. Eerste voorbereiding Korte nagels Afdoen van horloge en juwelen Opzetten van operatiemuts en mondmasker Zorg dat."— Transcript van de presentatie:

1 Jezelf voorbereiden op een operatie

2 Eerste voorbereiding Korte nagels Afdoen van horloge en juwelen Opzetten van operatiemuts en mondmasker Zorg dat alles goed zit!

3 Wassen!

4

5 Altijd handen boven ellebogen houden + van het lichaam af Handen en onderarmen afspoelen met water Nagels, nagelriemen, en knokkels gedurende 1 minuut borstelen met harde kant van de borstel + bijv Bactolin Handen afspoelen Handen en onderarmen inzepen met zachte kant van de borstel Handen wassen (goed tussen de vingers) gedurende 2-3 minuten Handen afspoelen Handen drogen met papieren doek (eerst handen dan onderarm) Twee maal desinfecteren met sterilium (goed tussen de vingers wrijven)

6 Aantrekken operatiejas

7

8

9 Aantrekken operatiehandschoenen Gesloten methode

10

11 Aantrekken operatiehandschoenen Open methode

12


Download ppt "Jezelf voorbereiden op een operatie. Eerste voorbereiding Korte nagels Afdoen van horloge en juwelen Opzetten van operatiemuts en mondmasker Zorg dat."

Verwante presentaties


Ads door Google